Злочинців на Закарпатті більше не буде: Ямбо та Алмаз скоро вийдуть на полювання

Цими днями закарпатські поліціанти отримали подарунок від запорізького розплідника «Олександрівська знать».

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Двоє милих цуценят тепер живуть у Кінологічному центрі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Ямбо та Алмаза через місяць передадуть на виховання поліцейським.

Начальник Кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області Олександр Лазар розповів, що влітку колишній керівник кінологічного центру поліції в Запоріжжі, а нині очільник розплідника «Олександрівська знать» пообіцяв віддати на Закарпаття двох цуценят породи німецька вівчарка. На початку листопада керівництво розплідника подарувало новонароджених песиків.

Як повідомив відділ комунікації Закарпатської поліції, цього тижня їх забрав заступник начальника Кінологічного центру Закарпаття Дмитро Безкровний дорогою із зони проведення антитерористичної операції. Німецьких вівчарок Ямбо та Алмаза на даний момент поселили в адмінприміщенні центру. Цуценятам лише місяць, тому кінологічній справі вони ще не навчаються. Песики отримують всі необхідні щеплення та проходять підготовку. Через місяць Ямбо та Алмаза передадуть працівникам поліції – в кінологічні центри Ужгорода та Мукачева.

Начальник Кінологічного центру ГУНП в Закарпатській області Олександр Лазар пообіцяв, що для цуценят виділять найкращих спеціалістів-кінологів. Ще невідомо, на чому спеціалізуватимуться собаки, це визначать, вивчивши їх природні нахили та задатки.