Гороскоп на 2 грудня 2017 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні дороговказною зіркою в вашому гороскопі стануть бажання і почуття, так що день обіцяє бути непередбачуваним, насиченим, але в цілому успішним.

Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь «від» і «до», вам навряд чи вдасться виконати всі пункти цього плану. У будь-яких важливих питаннях, особливо в питанні фінансів, вам варто перевіряти інформацію і не діяти за натхненням – така тактика принесе гарні плоди.

Протягом дня можливі нові перспективні знайомства, укладання контрактів, налагодження або зміцнення ділових зв’язків. Чи не стримуйте свою тягу до спілкування, і тоді нині у вас буде шанс добитися від оточуючих того, до чого ви давно прагнули.

ОВЕН

Сьогодні Овна чекає сюрприз – в першу чергу, в фінансовому плані. Як і будь-який сюрприз, він не обов’язково повинен бути зі знаком «плюс». Почати з того, що Овен взагалі не буде схильний займатися грошима, проте обставини зажадають уваги до них: протягом дня Овен може і знайти, і втратити. Премія, прибуток, відданий борг, програш чи непотрібна покупка – Овну варто приготуватися до будь-яких несподіванок і бути обережнішими з витратами, щоб не залишитися у програші.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Телець може стати законодавцем тенденцій! Його енергійність, товариськість і життєлюбність забезпечать йому увагу оточуючих, які будуть жадібно ловити його слова. Телець готовий заразити ентузіазмом кого завгодно, ділячись зі слухачами свіжими ідеями і планами і надихаючи їх на нові справи. Одяг, як у Тельця, захочеться носити, а озвучені ним ідеї – втілювати в життя. Так що нині Телець може заручитися підтримкою будь-яких своїх проектів і планів.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам не варто рватися на перші ролі, це у них все одно не вийде. Їм буде складно проявляти ініціативу, приймати рішення і відстоювати своє. Якщо Близнюки захочуть просунутися вперед, то найрозумніше – робити це на пару з кимось. А ще краще для Близнюків – допомагати тим, хто потребує. Приєднайтесь до чужого робочого проекту, надайте підтримку близьким і рідним. У номінації «За кращу роль другого плану» ви нині досягнете відмінних результатів!

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

РАК

Сьогодні  Рак повинен приготуватися до сюрпризів! Він потай чекав приводу, щоб змінити свій розклад дня, і можна не сумніватися: такий привід у нього обов’язково з’явиться. Якісь події, новини або люди порушать звичний плин його справ, змусивши змінити свої плани. Втім, Рак не пошкодує: трохи хаосу в житті йому не зашкодить. Тим більше що нині цей хаос відкриє перед Раком нові дороги і нові можливості.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва відкриється талант опинятися в потрібному місці в потрібний час. І що найголовніше – мати справу з потрібними людьми! Зірки гороскопу радять Льву залишити в своєму житті місце для нових ідей і нових знайомств, нехай навіть незапланованих і несподіваних. Якщо Лев буде повністю відкритий для спілкування, то нині має шанс зустрітися з людиною, яка зробить в його світогляді маленький переворот, змусивши на багато речей поглянути по-новому.

ДІВА

Сьогодні соціальна енергія Діви досягне піку: її ентузіазм і позитивний настрій забезпечать їй симпатії оточуючих. Це відмінний день для Діви, щоб залучити на свою сторону людей: провести складні переговори, поставити крапку в конфлікті, заручитися підтримкою або просто завести приємне знайомство. Діва зуміє заразити співрозмовника своїм інтересом і змусить прислухатися до себе. Нині будь-яка її діяльність в цьому напрямку практично приречена на успіх!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терези здатні завоювати весь світ! Принаймні, саме на це вони будуть налаштовані. Найцікавіше, що їх самовпевненість матиме під собою основу – вони дійсно здатні нині багато на що. Їхня енергія не знатиме меж, а з словникового запасу зникне слово «неможливо». Людям, які стали на їхньому шляху, можна лише поспівчувати: безжальні Терези будуть подібні тещі з анекдоту, яка впала в басейн з крокодилами. Як то кажуть, ваші крокодили, ви їх і рятуйте.

СКОРПІОН

Сьогодні життя надасть Скорпіону чимало щасливих шансів, однак далеко не всіма з них він зуміє скористатися! Справа в тому, що зірки гороскопу наділяють Скорпіона розслабленим настроєм і деякою повільністю – він може просто не встигнути зреагувати на стрімко мінливу обстановку дня. Так що якщо Скорпіон хоче схопити за хвіст свою удачу, йому слід більш активно включитися в те, що відбувається і не ловити гав, дивлячись по сторонам!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Стрільцю вийти за рамки звичних обмежень і бар’єрів, щоб зрозуміти – світ довкола цікавіший, ніж той штучний світ, в якому він кожного дня звик крутитися! Невідкладні справи, рутина, побут – зазвичай у нього немає часу на те, щоб підняти голову і озирнутися. Нині у Стрільця є відмінний шанс вирватися з буденної суєти, глянувши на багато звичних речей свіжим поглядом.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг має всі шанси обзавестися новими знайомими, шанувальниками таланту і просто людьми, які потрапили під його чарівність! Його енергія буде вирувати, змушуючи Козерога перебувати в центрі подій і нерідко грати в них режисерську роль. Нині Козеріг може на практиці зрозуміти секрет талановитого організатора: не варто витрачати час на те, щоб підібрати свій ключик до серця кожного. Досить знайти універсальні ходи, які припадуть до смаку більшості.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні сила Водолія – в близьких людях, готових його підтримати. Якщо він звернеться за підтримкою до родичів і друзів, то отримає від них допомогу навіть більшу, ніж очікував. Втім, вирішення проблем – лише одна з можливостей цього дня. Будь-яке питання, яке Водолій нині вирішуватиме зі своїми близькими, принесе йому не тільки радість, а й, можливо, конкретну користь. Влаштуйте дружню вечірку або просто зберіться в сімейному колі. Будьте щирі з тими, хто вам милий, і вони в усьому підуть вам назустріч.

РИБИ

Сьогодні Риби можуть раз у раз ловити на собі здивовані погляди: їх неорганізованість буде написана у них на обличчі. Ну а якщо це не буде видно, риса вже точно проявиться в їх суперечливих вчинках і роздумах про те, як їм краще вчинити. Риби нині повні діяльної енергії, так що не помітити їх кидань оточуючим буде просто неможливо! Доведеться потерпіти, поки Риби не приведуть свої розпатлані думки і почуття в порядок.

zakarpatpost.net