Гороскоп на 3 грудня 2017 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні зірки гороскопу раз-у-раз будуть провокувати невгамовне бажання одним махом розібратися з проблемами і справами, які обтяжували вас вже давно.

Чи не чините опір цьому пориву: день дійсно хороший для того, щоб довести до кінця раніше розпочату. Можливо, прийняте рішення виявиться не найкращим з усіх можливих, проте цілком прийнятним і оптимальним.

Зірки сьогодні дарують вам енергію і активність. Імовірність захворювань дуже мала, але є ризик травматизму. У лікуванні і профілактиці не шукайте складних шляхів – сьогодні найбільш ефективними будуть прості і перевірені засоби.

ОВЕН

Сьогодні Овен здатний для будь-якої проблеми знайти десяток можливих рішень, а потім вибрати з них те, що виявиться найефективнішим і простим. Мозок Овна буде працювати точно, як швейцарський годинник, а руки – акуратно, як у касира в швейцарському банку. Цей день можна назвати для Овна ідеальним в рішенні будь-яких питань, крім тих, де потрібно проявити тактовний підхід. Чим-чим, а швейцарською дипломатичністю він нині відрізнятися не буде!

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні в Тельцях прокинеться справжній бухгалтер! Він зуміє до будь-якої проблеми підійти з ясною головою, прогнавши емоції геть. Це відмінний день для того, щоб провести ревізію сімейного бюджету, спланувати витрати на майбутнє і подумати, як отримати ще більший дохід. Втім, і в будь-яких інших сферах, навіть у любові, Телець нині буде налаштований настільки ж практично, замінивши мову почуттів на мову суворих фактів і цифр.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні межу між впевненістю і самовпевненістю Близнюків буде практично не видно. У будь-якому разі, оточуючим. Самі Близнюки можуть вважати, що вони просто роблять справу, націлену на результат і вимагають того ж від усіх, хто знаходиться поруч. Однак з боку цінні вказівки Близнюків можуть нагадувати батіг наглядача, а їхня прямота з приводу і без – на критику без пощади. Зірки гороскопу радять Близнюкам нині стримати свій запал, інакше так і до бунту недалеко.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

РАК

Сьогодні  Рак може демонструвати занепад сил і небажання концентруватися на будь-яких ділових питаннях. Навіть якщо він захоче, то навряд чи зуміє проявити ініціативу, тому зірки гороскопу радять йому не напружуватися. Якщо ситуація вимагатиме від Рака активних дій, йому варто придивитися до людей навколо: хтось із них точно знає, що робити, і не проти покерувати. Раку же нині корисно дозволити трохи собою покомандувати.

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу радять Льву вибирати нестандартні шляхи: традиційний підхід до справ не дасть потрібних результатів. Творчість – це вміння мислити не так як всі, і вона нині стане в нагоді Льву навіть в найбільш практичних питаннях. Придумати хитрий робочий план, перетворити розмову з начальником в театральну постановку – нині Лев буде здатний на найнеймовірніші, непередбачувані ходи. Його винахідливість і креатив не знатимуть меж!

ДІВА

Сьогодні думки Діви будуть постійно крутитися навколо нагальних справ. Аж до того, що навіть на відпочинку, в колі близьких, думка про те, як вирішити ту чи іншу проблему, не даватиме їй спокою! Через це бідна Діва здатна буквально розриватися між справами і будинком; з роботи вона може крадькома дзвонити додому, з дому – на роботу. Її зусилля не пропадуть дарма: сьогоднішня бурхлива діяльність Діви виявиться на рідкість успішною і продуктивною.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів величезний потенціал! День наділяє їх активністю, творчою жилкою і практичною кмітливістю. Такий чудовий коктейль, якщо змішати його в правильних пропорціях, допоможе Терезам за дві секунди розправитися з будь-яким завданням – навіть нестандартним. Нині Терези здатні придумати елегантні і дотепні рішення проблем, до яких оточуючі (або навіть вони самі) довгий час не могли підступитися!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон розженеться так, що зупинитися стане для нього цілою проблемою! Його мозок, та й весь організм, буде працювати у форсованому режимі, викладаючись по максимуму. Через це навколишні можуть здаватися прискореному Скорпіону сонними мухами, які рухаються і розуміють як при сповільненій зйомці. Не дивно, що Скорпіон буде намагатися їх підганяти, користуючись при цьому не дуже делікатними методами.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні обставини будуть квапити Стрільця, буквально підштовхуючи в спину. Навіть якщо швидко діяти і приймати рішення не його стиль, Стрілець зуміє пристосуватися до нового ритму. Ключем до такого перетворення стане чарівне слово «треба» – нині Стрілець схильний дуже серйозно ставитися до своїх обов’язків. Втім, незважаючи на метушню, сам він не залишиться в накладі: Стрілець буде відчувати себе як ніколи корисним і потрібним. Тобто практично щасливим.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг буде готовий подумати про своє майбутнє. Не помріяти, політати у хмарах, а конкретно вирішити, куди рухатися далі. Плани Козерога будуть відрізнятися чіткістю і увагою до дрібниць, а тому їхнє втілення в життя – всього лише питання часу. Єдине «але»: приділяючи увагу майбутньому, Козерогу нині не слід забувати і про сьогодення, точніше – про людей, які знаходяться навколо. Не варто дошкуляти їм причіпками і бурчанням, навіть якщо здається, що вони все роблять не так.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні менше всього на світі Водолія буде хвилювати чужа думка – принаймні, саме так він себе буде вести. Зірки гороскопу наділяють його впевненістю в тому, що він робить все як треба, а навколишні з їхніми порадами лише заважають. Так що нині не варто попадатися Водолію під гарячу руку – якщо він зайнятий якоюсь справою, то в запалі здатний висловити все, що вважає за потрібне. А ось запитати його думки в якомусь питанні можна і навіть вітається: Водолій буде задоволений.

РИБИ

Сьогодні – відмінний день для того, щоб Риби подумали про майбутнє! Втім, для початку їм треба доробити справи, які висять над ними, як дамоклів меч, заважаючи рухатися далі. Зірки гороскопу кажуть, що найбільш ефективною для Риб виявиться домашня робота. Ну а, привівши в порядок простір навколо, можна почати приводити в порядок свої ідеї та плани. Нині не бійтеся ризикувати! Поставивши перед собою нову мету, Риби зрозуміють, як її можна досягти.

zakarpatpost.net