Гороскоп на 4 грудня 2017 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні прагнення і можливості будуть знаходитися в гороскопі на різних полюсах.

Весь день зірки будуть схиляти до активних, енергійних дій, проте організм буде активно противитися цьому пориву, вважаючи за краще відпочивати і розслаблятися.

Такий внутрішній розлад може вилитися в безглузду суєту і масу непорозумінь протягом дня. Запізнитися на зустріч, забути що-небудь, ляпнути щось не те нині буде простіше простого. Щоб перетворити всі мінуси цього дня в плюси, рекомендується присвятити його відпочинку і розслабленню.

ОВЕН

Сьогодні Овен може переоцінити свої фізичні сили, що погано позначиться на здоров’ї. Бережіть себе і близьких. Направте свою увагу на будинок, сім’ю, родинні зв’язки. Робота почекає. Не скупіться на теплі слова, подарунки та знаки уваги рідним людям.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцям треба постаратися поглянути на світ з оптимізмом. Зараз висока ймовірність здійснення помилок, але ви їх помітите і виправите раніше, ніж через них виникнуть проблеми. Не ображайте близьких людей своєю неувагою або кинутими зопалу словами – в цей період вони особливо вразливі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні у Близнюків може виникнути ряд перешкод, подолати які виявиться досить складно. Постарайтеся не засмучуватися через дрібниці і не злитися. Як тільки ви почнете втрачати самовладання, відразу ж відчуєте атмосферу нерозуміння і опору.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  у Раків сприятливий день для розваг, а також для зустрічей, ділових переговорів. Все вам буде по плечу! Не виключено, що ви підете на якийсь розважальний захід, де може виникнути незручна ситуація. Проявіть делікатність, інакше ваша поведінка когось незаслужено образить.

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу радять Льву з обережністю поставитися до нових ділових пропозицій, якими б перспективними вони вам не здалися. Бійтеся підводних каменів: перш ніж приймати остаточне рішення, варто проконсультуватися з фахівцями. День буде вдалим у всьому, що стосується любові, особистого життя і нових знайомств.

 ДІВА

Сьогодні не допускайте суперечок і з’ясування відносин з колегами, рідними і просто оточуючими людьми. Якщо ви зможете тримати себе в руках, то скоро ваші справи підуть в гору, а якщо зірветься, то конфлікт може прийняти затяжний характер і погано відіб’ється, в першу чергу, на вас. Ваш девіз на цей день: «Спокій, тільки спокій!»

ТЕРЕЗИ

Сьогодні у Терезів день пройде без серйозних розчарувань. На професійній ниві можуть з’явитися цікаві перспективи, надійдуть цікаві пропозиції. Але діяти треба швидко. Якщо почнете відкладати прийняття рішення в довгий ящик, то можете втратити свій шанс. Ваш девіз сьогодні: «Впевненість в собі».

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіонам можуть надійти привабливі пропозиції, що стосуються роботи. Вдало складатимуться переговори, і ви зможете досягти бажаних результатів. Єдине застереження: не займайтеся ризикованими справами, час для них поки не настав. Можливі несподівані зміни на любовному фронті.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцям рекомендується займатися всіма домашніми справами, створювати домашній затишок, піклуватися й опікувати близьких. Займатися серйозними речами не варто.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг якщо хоче, щоб даний період склався сприятливо, то ініціативу потрібно брати в свої руки. Пам’ятайте: під лежачий камінь вода не тече! Деяких представників цього знаку чекає нове кохання або цікаве знайомство. Йде вдалий час і для покупок. Порадуйте себе подарунком, про який давно мріяли.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у Водолія хороший день для розвитку партнерських відносин, зміцнення зв’язків і контактів. Продуктивними виявляться поїздки, переговори. Добре починати нову справу, здійснювати операції, закладати перший камінь в будівництво чого завгодно. Показано починати ремонт, будівництво будинку.

РИБИ

Сьогодні у Риб сприятливий період у всьому, що стосується професійної діяльності. Обстановка в колективі і відносини з керівництвом стануть більш вільними, а доручення – цікавими. Більше часу присвячуйте справам, які вам приємні: займіться облаштуванням будинку, купівлею подарунків або оновленням гардеробу.

zakarpatpost.net