Журналісти знайшли нові двері в Європу в Ужгороді

Поруч із самим центром столиці Закарпаття журналіст газети «Наш  Ужгород» знайшов унікальні двері у Європу. Знаходяться вони не на словацькому кордоні, на вулиці Собранецькій, а на Другетів.

На них немає контрольно-пропускного пункту та митників, не потрібно проходити контроль, нетреба пролізати через підземний тунель, який знайшли лісі в Ужгороді, показувати документи, навіть немає необхідності у наявності біометричного паспорта.

Просто потрібно відсунути старе вицвіле брудне покривало, яке вже відслужило своїм господарям  і увійти крізь імпровізовану браму у інший світ.

Тут зовсім немає черг і колючого дроту. Натомість огорожею слугує  подерта клейонка, яка закриває від стороннього ока дивовижні краєвиди.

Там, за дверима у Європу не Середземне, не Чорне море, не Канарські острови , а сміттєвий килим, створений руками тих, хто живе неподалік.

Аби заощадити на вивезенні сміття, підприємливі ужгородці придумали для туристів нову цікаву атракцію. Відсунувши завісу, вони можуть побачити усі жахи старовинного європейського містечка. Щоправда, така розвага залишає по собі не надто приємні враження.

zakarpatpost.net