До Ужгорода завітав відомий актор

Сьогодні в театрі «Бавка» відбудеться моновистава талановитого київського актора Юрія Дяка.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Вистава «Лайкнутий», це розповідь про сучасну людину у віртуальному світі, повному смішних реальностей, де аватари стають ближче, ніж реальні друзі, а найбільша радість – ще один «лайк».

Головний герой, якого грає улюбленець публіки і зірка українського театру і кіно Юрій Дяк, на час виступу зруйнує межу між реальним і віртуальним світом, щоб на багато рутинних речей глядачі подивилися зі сторони.

Початок вистави о 18-й годині.

Квитки ще можна придбати у касі лялькового театру з 10 до 18 години.

Вперше на сцену столичного театру імені Лесі Українки артист Юрій Дяк вийшов іще студентом, 12 років тому.

В репертуарі театру йде 9 вистав за його участю, зокрема, «Прощальне танго», «№13 (Шалена ніч, або одруження Пігдена)», «Дрібниці життя» та «Всюди один. Свічка на вітру».

Попри насичений графік у театрі, актор встигає зніматися в кіно, на його рахунку близько двадцяти робіт. Окрім того, у своєму молодому віці Юрій Іванович, так його називають студенти, вже виховує власний акторський курс в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва імені Леоніда Утьосова.

Зважаючи на перелічені досягнення, актора можна було б сміливо назвати улюбленцем долі. Утім, за видимою для глядача легкістю та успіхом, криється невидима щодення праця: воля і дисципліна. Актор переконаний, що людина повинна самовдосконалюватись щодня.

У коментарі журналісту газети «НЕДІЛЯ» Юрій Дяк повідомив, що дуже давно хотів приїхати до Ужгорода, а ще зізнався, що дуже любить подорожувати і обожнює гори.

zakarpatpost.net