Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 6 грудня

День на Закарпатті минув спокійно, без особливих ексцесів.

Нині частина закарпатців святкувала свято Мікулаша. Святий Миколай (Микола Угодник) шанується християнською церквою як чудотворець, вважається покровителем моряків і дітей.

Ужгородці нині побачили з іншого боку, яким є  життя у Фейсбуці

Вистава «Лайкнутий»,  прем’єра якої нині з аншлагом пройшла  у обласному театрі «Бавка», зібрала як поціновувачів театрального мистецтва, так і постійних відвідувачів соцмереж. Вистава проходила у рамках відзначення 15-ї річниці газети «НЕДІЛЯ».

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

СNN запропонував свою версію ТОП-11 найкращих міст України. До рейтингу потрапили Львів, Чернівці, Київ, Мукачево, Переяслав – Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород та Кам’янець – Подільський.

Майже половина українців змушена працювати на двох і більше роботах, щоб нормально жити. Такими є результати дослідження сайту rabota.ua. Найчастіше підробіток шукають, щоб накопичити на житло, автомобіль, ремонт, поїхати в подорож, відкрити свою справу тощо. Як і скільки додатково заробляють українці?

Міні-скульптури Михайла Колодка, яких зараз в Ужгороді аж три десятки, сніг одягнув у свої ексклюзивні  наряди. Не лише знаменита Свободка, що є відомою на всю Україну  модницею і змінює одяг перед визначними подіями, деяких «почесних» металевих ужгородців наряджає сама природа. Пам’ятки у білих шубках потрапили в об’єктив і журналіста газети «Наш Ужгород».

Зима подарувала ужгородцям нові можливості і нові розваги. Зараз діти після уроків активно ліплять різні казкові персонажі зі снігу. А разом із ними часто розважаються і дорослі. Зокрема, біля готелю «Ужгород» хтось виліпив кумедну снігову бабу з пишними формами, яка зваблює перехожих.

zakarpatpost.net