Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 7 грудня

Сьогодні закарпатці відзначали свято Катерини.

Президент України Петро Порошенко вважає можливим підвищення заробітної плати українців у 2018 році з 3200 до 4100 грн.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Нагадаємо, що мінімальну зарплатню в Україні було підвищено до 3200 грн із 1 січня 2017 року.

Сквер на площі Корятовича, навпроти «зеленого» ринку є однією з територій, яка перебуває у доволі занедбаному стані. У міській раді переконують, що зміни є необхідними через те, що  дорога вузька і транспортним засобам роз’їхатися важко. Об’їзд планують зробити на вулиці Фединця, звідки мають намір перенести автозупинку.

Утім коли ремонтуватимуть саму площу – поки що невідомо.

Зима – період, коли застудитися легко. Однак, аби покращити імунітет, не обов’язково пити дорогі ліки. На допомогу можуть прийти набагато кращі натуральні вітаміни. Пропонуємо вам список найбільш ефективних сухоофруктів, які можна сміливо назвати домашнім лікарем.

Символ Нового року — мандарини на оптових українських ринках у середньому коштують 26-30 грн за кг. На початку грудня ціна на апельсини коливалася від 25 до 40 грн за кг. В Одесі вони коштують 40-45 грн за кг. Найдешевше апельсини продають у Львові – 25 грн за кг.

Очікується, що грудень буде багатим на магнітні бурі, а це значить, що виросте кількість людей, у яких загостряться хронічні захворювання. Як зазначає лікар-експерт Віктор Литвиненко, особливо в цей період можуть постраждати люди, які страждають від серцевих захворювань.

Як правильно вести бізнес в Ужгороді. Ні, ну наші бізнесмени цілком подуріли. Хочуть все і негайно. А так не буває. Особливо у нас. Треба ж розумітися на національних особливостях бізнесу і особливо на психології, пише газета  «Наш Ужгород».

Чи часто ви, подорожуючи Карпатами, куди їдете, звісно ж, побачити красу природи, ловите себе на гнівній думці супроти лісівників – коли бачите замість очікуваної краси природи лисі гори та розриті трелювальниками дороги?

Певно, що завжди – бо на ці картини неможливо спокійно дивитися. Тому й прикипів до лісорубів епітет «чорні», бо навіть якщо працюють вони зовсім по-білому, законно – після цієї роботи ліс все одно виглядає як після апокаліпсису.

zakarpatpost.net