Гороскоп на 9 грудня 2017 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні гороскоп обіцяє дуже продуктивний день, і гріх було б не скористатися цим.

Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Зірки будуть наділяти такими якостями, як цілеспрямованість, сила волі, гострий розум і пробивні здібності, що дозволить вирішувати практично будь-які завдання.

Єдине «але»: і ви самі, і навколишні нині будуть налаштовані скоріше підкоряти, ніж підкорятися. Прагнення до власної незалежності буде поєднуватися з бажанням покомандувати іншими, через це не виключені проблеми з субординацією і суперництво в будь-яких сферах життя.

ОВЕН

Сьогодні за що б Овен не брався, він буде ставитися до справи серйозно, як ніби від цього залежить його життя! Це непогано, коли мова йде про роботу або про дійсно важливі проекти. Однак навіть в побутових питаннях Овен буде намагатися йти напролом, стріляючи з гармати по горобцях. Такий прорив по всіх фронтах одночасно ризикує підкосити сили Овна, викликаючи в його душі надрив. Щоб цього не сталося, йому варто чітко розставити пріоритети, вирішивши, що гідно його завзяття, а що ні.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Телець здатний демонструвати оточуючим свою перевагу, навіть не бажаючи цього, – просто багато справ будуть йому відмінно вдаватися! Зірки гороскопу наділяють його енергійністю, рішучістю і розумом, завдяки чому Телець здатний вирішувати злободенні питання. Втім, що б оточуючі не думали про його зарозумілість, Телець не схильний дивитися на них зверху вниз. Ну а якщо хтось заздрить йому – це його проблеми.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки навіть в незнайомому співрозмовникові мають шанс відшукати споріднену душу! День наділяє їх щирістю, прямотою і бажанням спілкуватися – в першу чергу з тими, хто їм дорогий. Втім, Близнюкам буде тісно у вузькому колі близьких і друзів – їм захочеться завести нові знайомства або пізнати когось ближче. Найбільш несподівана людина – дитина, колега, випадковий попутник – можуть нині стати для них задушевним співрозмовником, розмова з яким змусить Близнюків багато про що задуматися.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  Раку не слід поспішати! Зірки гороскопу застерігають його від помилок, пов’язаних з необдуманими, спонтанними вчинками і бажанням робити все якомога швидше. Навіть якщо Рак повністю впевнений в своїх рішеннях, йому варто обміркувати їх ще раз, а краще – відкласти на потім. Нині ситуація може поставити перед ним важливі, доленосні питання, а значить, і ціна за невірну відповідь буде досить велика.

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу схиляють Льва продемонструвати силу в якомусь питанні – це забезпечить йому потрібний результат. День наділяє Льва упевненістю в собі, рішучістю і спокоєм, завдяки чому він зможе демонструвати твердість в будь-якій важливій справі – і на роботі, і в родині. Завдяки принциповій позиції Льва і його вмінню стояти на своєму, оточуючим доведеться враховувати його думку, волею-неволею йдучи на компроміси.

 ДІВА

Сьогодні Діва дізнається, що таке неприборкність! День забезпечує її величезною кількістю діяльної енергії, і це – ключ до її величезних можливостей! Діві під силу все те, що вона раніше вважала нереальним. Зробити крок на шляху до своєї мети, наблизитися до вирішення складного завдання або знайти вихід з глухого кута – все це їй по плечу. Діві може навіть здаватися, що немає такої перешкоди, яку вона не змогла б подолати. І найцікавіше, що в чомусь вона права.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терези будуть усіма силами намагатися сховатися від чужої настирливості і спроб безцеремонно вторгнутися в їхнє життя. День схиляє їх до того, щоб спокійно займатися своїми справами, проте оточуючі раз у раз будуть їх торсати: вимагати, просити, пред’являти претензії. В результаті до кінця дня в душі у Терезів ризикує зібратися величезна напруга: однієї іскри буде досить, щоб прогримів потужний вибух!

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде буквально фонтанувати цінними ідеями і думками! Не дивно, що йому захочеться якомога швидше ними поділитися, винісши на загальний суд. Однак навіть якщо у Скорпіона не вийде зробити це перед широкою публікою, не біда. Нині йому досить знайти хоча б одного тлумачного слухача і місце, з яким ніхто не завадить поговорити. Це дозволить Скорпіону довести свою ідею до досконалості, перетворивши необроблений алмаз в блискучий діамант.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні навколишні будуть раз у раз дратувати Стрільця. Навіть якщо вони безпосередньо не стоять на його шляху і ніяк не можуть перешкодити роботі, Стрільцю може здаватися, що вони одним своїм неорганізованим виглядом відволікають від важливих справ. Щоб позбутися від невдоволення, Стрілець здатний витратити чимало часу і сил, намагаючись напоумити людей, які перебувають з ним поруч. Оточуючим ж буде здаватися, що Стрілець чіпляється до них ні за що. І, по суті, вони будуть мати рацію.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг має шанс зіткнутися з чимось новим і цікавим, що в майбутньому відіб’ється на його долі! Можливо, це буде людина, а може, нові знання, захоплюючі враження або почуття. Втім, і сам Козеріг налаштований не сидіти склавши руки, а йти або навіть тікати вперед, назустріч своїй долі. Його розум і серце будуть відкриті, а допитливість змусить здійснювати сміливі і несподівані вчинки!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій має шанс зіткнутися з опозицією в свою адресу! Хтось здатний висловити йому вельми неприємні речі прямо в обличчя. Втім, Водолія це навряд чи збентежить: він налаштований по-бойовому і не упустить можливості стерти конкурента в порошок … Або ж з ним подружитися. Нічого не поробиш – нинішні рішення Водолія можуть здаватися навколишнім парадоксальними. Насправді ж Водолій буде прораховувати ситуацію на кілька кроків вперед, будуючи сміливі і далекосяжні плани.

РИБИ

Сьогодні Риби будуть налаштовані подискутувати з ким завгодно і про що завгодно! День схиляє їх доводити всім підряд свою точку зору і правоту. Навіть якщо з ними і так згодні, Риби все-таки зуміють знайти привід для того, щоб посперечатися всмак. Вони можуть вміло спровокувати оточуючих тільки для того, щоб мати привід довести, як же вони були неправі. Нічого не поробиш! Такий у Риб нині настрій.

zakarpatpost.net