Гороскоп на тиждень. 11 – 17 грудня 2017 року. Здоров’я, любов, гроші

На цей тиждень гороскоп обіцяє шквал емоцій. І у вас, і у навколишніх раз у раз виникатиме спокуса діяти необдумано, піддаючись миттєвим поривам.

Любов, робота, бізнес, спілкування, – все буде залежати від мінливого настрою, тому в справах (особливо грошових) можливі непорозуміння і втрати. Зірки радять: не йдіть сліпо на поводу у своїх почуттів, інакше тиждень буде насичений протиріччями, капризами, примхами, а також дрібними і великими сутичками з оточуючими.

ОВЕН

Багато клопоту в цей грудневий тиждень Овнам може принести нерухоме майно. Але у вас буде можливість вирішити проблеми, пов’язані з ним або з податками. В даний час можуть бути доходи від керівної роботи і від використання творчих талантів. Непоганий період для реклами, викладання, діяльності в області спорту. У грошових справах допоможе інтуїція, вбереже від ризикованих вчинків, що ведуть до матеріальних збитків. Середина тижня сприятлива для великого бізнесу, масштабних справ.

ТІЛЕЦЬ

Зараз Тельцям треба більше дбати про своє здоров’я, оскільки життєві сили трохи знижені. Потурання шкідливим звичкам і надмірності в задоволеннях можуть більше нашкодити організму, ніж важка робота. Можливі травми, запалення, гінекологічні проблеми, є ризик стати жертвою насильства. Серце і система кровообігу теж вимагають дбайливого ставлення. Варто впорядкувати харчування, зменшити кількість шкідливих для вас продуктів.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий період для медичних і косметичних процедур. Якщо ви давно планували похід до лікаря або косметолога, то зараз настає слушний час. Тим, хто захоплений вивченням таємних наук, осягненням секретів і загадок, зараз відкриваються хороші можливості для пізнання та самовдосконалення. У роботі вас зараз очікує успіх. Керівникам буде легше спілкуватися з підлеглими. У цей час у вас може зав’язатися роман з колегою по роботі.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

РАК

Прагнення до збагачення може збігатися з інтересом до езотерики, цілительства і інших не дуже матеріальних речей. Якщо ви є фахівцем в подібних професіях, заробите завдяки здібностям і старанням. Непогано піде і робота з інформацією, в сфері послуг. У підприємництві досягти успіху допоможе хоробрість і везіння, оскільки можливий ризик. Робота за наймом вимагає дипломатії і акуратності, як в словах, так і в роботі. У всіх справах, що стосуються грошей, вам допоможуть порадою близькі.

ЛЕВ

Напружений для Львів тиждень, що несе підвищені фізичні та психічні навантаження, вимагає постійного контролю над собою. Захворювання можуть походити від необережності, непомірності і нерозсудливості і протікати бурхливо і швидко, часто з високою температурою. Уважніше треба бути і до дрібних травм: порізів, подряпин, опіків, щоб не допустити запалення. Перенапруження може погано відбиватися на нервовій системі.

 ДІВА

На цьому тижні багато представників знаку отримають можливість розкрити свій творчий потенціал. Для тих, хто займається наукою і спортом, це також сприятливий період. Час сприятиме розширенню різних сфер вашого життя. Якщо у вас є можливість відправитися в подорож – зробіть це зараз. Поїздка відкриє вам нові горизонти. Також зараз ви можете знайти відданих друзів і однодумців або зрозуміти, що ваші стосунки з коханою людиною побудовані на дружбі і вірності.

ТЕРЕЗИ

Матеріальні успіхи багато в чому будуть залежати від уміння налагоджувати і підтримувати відносини. Навіть якщо робота несильно пов’язана зі спілкуванням. У цей період загострення відносин з товаришами по службі може спричинити проблеми, які можуть вести до матеріального збитку. І навпаки, підтримка колективу посприяє зміцненню матеріального становища. Судові процеси затівати небажано.

СКОРПІОН

Є ризик отримання тілесних ушкоджень в результаті конфлікту або необережності в дорозі. До захворювань більше схильна до статева і видільна системи. Але при цьому можливе швидке відновлення сил, якщо тільки ваш організм не ослаблений надмірними навантаженнями і шкідливими звичками. В середині тижня особливо шкідливо спиртне, воно може викликати проблеми з психікою та нервовою системою, погано відбитися на розумових здібностях. У цей час корисно більше спілкуватися з тваринами, займатися спортом. У вихідні уникайте натовпу.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період можливе невелике погіршення здоров’я – бережіть горло, шию, вуха. Однак для лікування цей час сприятливий. Якщо ви відкладали похід до лікаря, то зараз дуже вдалий час для того, щоб його здійснити. На цьому тижні ви можете зайнятися духовними практиками або вивченням «таємних» наук. Що стосується роботи, то зараз у вас є шанс просунутися службовими сходами, завоювати довіру старших за посадою, знайти підтримку і протекцію. Також це гарний час для влаштування на роботу.

КОЗЕРІГ

Вдалий час для початку бізнесу, планування масштабних фінансових заходів, вирішення питань, пов’язаних зі спадщиною, податками, страховками. Прибуток може принести і діяльність в області астрології, езотерики, психологічного консультування. Фінансові проблеми можуть бути через марнотратство партнерів або неправильне управління спільним майном. Можливі витрати на красу, одяг, дорогі речі. На початку тижня не варто купувати техніку.

ВОДОЛІЙ

Присвятіть цей тиждень залагодженню дрібних робочих і побутових справ, які були відкладені в довгий ящик. Можливе отримання важливої інформації. Плани, складені на цьому тижні, буде легко здійснити в подальшому. Якщо ж зібралися у відпустку, зараз гарний час для далеких поїздок. А ось починати ремонт поки не варто. Можлива серйозна розмова з партнером, після якої відносини зміцняться.

РИБИ

В цей час ви зможете вирішити навіть найскладніші завдання завдяки винахідливості і інтуїції. Також сприяння і допомогу вам можуть надати друзі і знайомі. Сприятливий період для встановлення дружніх зв’язків і нових знайомств. Зараз в вас може прокинутися дух дослідника і винахідника. Якщо ви давно хотіли відправитися в подорож, то зараз настає сприятливий час. Ви можете зайнятися вивченням інших культур і істотно розширити горизонти свого сприйняття. Час сприятливий для науки і творчості.

zakarpatpost.net