Якою буде сьогодні, 10 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщує заєць?

Сьогодні на Закарпатті сніжитиме і буде ще холодніше.

В Ужгороді вночі буде -2, удень – 1 тепла. Вдень і ввечері небо буде безхмарним, і ніщо більше не нагадуватиме про похмурий ранок. Уночі йтиме сильний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде -3, удень – 0. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -3, удень – +1. До вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Волівці – 3 морозу уночі і  3 тепла  вдень. Нічний сильний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Сваляві вночі -5, вдень – -2 градуси. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Тячеві нічна температура становитиме -4, денна –  2 тепла. Ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Нічний сильний дощ вранці зміниться снігом, який йтиме до середини дня.

У Перечині – вночі -2, удень – 1 тепла. У Перечині вдень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують ранкові хмари. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Берегові – вночі -2, удень – 0.  Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Виноградові – -1 вночі, удень – 1 із позначкою плюс. Хмари, що вкривали небо у Виноградові вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Міжгір’ї – уночі – -5, вдень – до -3. Уночі піде сильний сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері дрібний сніг може піти знову.

У Рахові буде уночі -6 вдень температура підніметься до -3 градуси. Вранці очікується сильний сніг, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу.

10 грудня вшановується пам’ять святого Романа, який мав дар зцілення тілесних недуг і жив у затворі. Єдиним вказівником погоди для наших пращурів був заєць. Якщо шкіра зайця була вкрита плямами — на м’яку зиму. У цей час у лосів відпадають старі роги. А риба залягає у зимувальні ями, на дно.

zakarpatpost.net