Якою буде сьогодні, 10 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщує вода?

Сьогодні на Закарпатті сніжитиме, дощитиме і трохи потеплішає.

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 4 тепла. У першій половині дня очікується сильний сніг, на зміну йому прийде дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У Мукачеві вночі буде -2, удень – 3 тепла. Нічний дрібний сніг вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дрібний дощ і тільки ввечері закінчиться.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -2, удень – +2. Вранці очікується сильний сніг, якому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися.

У Волівці – 4 морозу уночі і  4 тепла  вдень. Уночі очікується сніг, який вранці посилиться, у другій половині дня йому на зміну прийде сильний дощ зі снігом, і тільки ближче до вечора опади припиняться.

У Сваляві вночі -3, вдень – 4 градуси тепла. Уночі очікується дрібний сніг, який вранці посилиться, у другій половині дня йому на зміну прийде дощ, і тільки ближче до вечора опади припиняться.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна –  4 тепла. Вранці очікується сильний сніг, якому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися.

У Перечині – вночі 1, удень – 4 тепла. Нічний сніг вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дрібний дощ і тільки ввечері закінчиться.

У Берегові – вночі -1, удень – 3 тепла.  У першій половині дня очікується сильний сніг, на зміну йому прийде дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У Виноградові – 0 вночі, удень – 4 із позначкою плюс. Вранішній сильний сніг удень зміниться дрібним дощем, який повинен закінчитися до приходу вечора.

У Міжгір’ї – уночі – 4, вдень – до +4. Уночі очікується дрібний сніг, який вранці посилиться, у другій половині дня йому на зміну прийде дощ, і тільки ближче до вечора опади припиняться.

У Рахові буде уночі -6 вдень температура підніметься до +3 градуси. Вранішній сильний сніг удень зміниться дощем, який повинен закінчитися до приходу вечора.

11 грудня вшановується пам’ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий — на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

zakarpatpost.net