Якою буде сьогодні, 13 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщує вода?

Сьогодні на Закарпатті буде тепло, місцями дощитиме.

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 8 тепла. Сильний дощ, який до ранку розгубить свою силу, після обіду стане ще слабшим і ближе до вечора зовсім закінчиться.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 0 удень – 8 тепла. Уночі та вранці йтиме сильний дощ, після обіду очікується дрібний дощ зі снігом. Увечері опади припиняться.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 2, удень – 9 тепла. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу.

У Волівці – -3 уночі і  4 тепла  вдень. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу.

У Сваляві вночі -2, вдень – 6 градусів тепла. Нічний сильний дощ вранці зміниться на сильний дощ зі снігом, який у другій половині дня повинен послабшати, а ближче до вечора припинитися.

У Тячеві нічна температура становитиме 2, денна –  10 тепла. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати.

У Перечині – вночі 1, удень – 8 тепла. Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться.

У Берегові – вночі 1, удень – 9 тепла.  Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться.

У Виноградові – 2 вночі, удень – 9 із позначкою плюс. Сильний дощ, який розпочнеться вранці, протягом дня повинен поступово послабшати.

У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – до 5 із позначкою плюс.  Вранці очікується сильний дощ зі снігом, удень – сильний сніг, який протягом тієї половини дня, що залишилася, буде поступово слабшати.

У Рахові буде уночі 0 вдень температура підніметься до +6 градусів. Вранці очікується сильний дощ, після обіду – сильний дощ зі снігом, ближче до вечора – сильний сніг.

13 грудня вшановується пам’ять святого апостола Андрія Первозванного. Андрій Первозванний вважається покровителем морської справи, оскільки перед тим, як стати апостолом, був рибалкою. Наші пращури продовжували на Андрія “наслуховувати” воду. Якщо у криниці тихо — хороша зима буде; а якщо шумить — потрібно готуватись до морозів, хурделиці та заметілі.

zakarpatpost.net