Якою буде сьогодні, 18 грудня, погода на Закарпатті. Що скаже про морози вітер?

Сьогодні на Закарпатті досить похолодає.

В Ужгороді вночі буде -4, удень – 0 градусів. Ранок очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Без опадів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде -4 удень – 2 тепла. Похмура погода буде триматися не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -4, удень – 2 тепла. Майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Волівці – -6 уночі і  -3 вдень. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Сваляві вночі -8, вдень – -1. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -4, денна –  1 тепла. До вечора хмари, що панували в небі весь день, заберуться геть. Без опадів.

У Перечині – вночі -2, удень – 2 тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У Берегові – вночі -3, удень – 2 тепла.  Ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

У Виноградові – -4 вночі, удень – 2 із позначкою плюс. До самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -7, вдень – -3. Без опадів.

У Рахові буде уночі -9 вдень температура підніметься до -5 градусів. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

18 грудня відзначається день пам’яті преподобного Сави Освященного. Продовжуються Варварині морози. У давнину говорили: “Сава стелить, Сава гвіздки гострить, Сава шлях засалює”, що означало, що дороги ставали слизькими. Цього дня все ще спостерігали за димом: якщо він стовпом — на мороз; якщо без вітру б’є до землі — треба чекати снігу. А якщо на Саву дув сильний вітер, такого ж вітру слід було чекати до кінця місяця.

zakarpatpost.net