Москаль: «З великим задоволенням повернувся би на Луганщину»

Під час інтервю LB.ua голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що прибрати його з посади не дасть президент. Чи збереглась така підтримка зі сторони глави держави й зараз? Що він про це думає?

В мене є повна підтримка президента. Я не кажу, що немає критики. Немає такого, ніби я – його пасинок, а якийсь інший губернатор – прийомний син.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

До всіх нормальне відношення зі сторони президента. Якщо я неправильно поступаю, то можу почути його позицію. Але при такій посаді часом треба діяти швидко і ефективно, щоб був позитивний кінцевий результат.

Чи плануєте залишатись на цій посаді до кінця повноважень президента?

В законодавстві прописано, що голова обладміністрації призначається на період повноважень президента.

Так, але закон не забороняє залишити посаду до кінця повноважень глави держави.

Це політична посада. Вранці тебе призначать, а ввечері ти повинен бути готовий до звільнення. Завтра може відбутися переформатування коаліції парламенту. І якась із політичних сил матиме бажання призначити свою кандидатуру на посаду губернатора Закарпаття. Будь ласка.

Ви би повернулись на Луганщину працювати?

З великим задоволенням. Там було ясно, хто ворог, а хто «наш».

Хоча частина населення вважала «своїм» тих, хто були по ту сторону Сіверського Донця – в окупованому Луганську. В екстремальній ситуації кожен проявляється таким, яким він є насправді.

zakarpatpost.net