Які знаки зодіаку 2018 року розбагатіють і в яких з’явиться поповнення

Протягом наступного року таланитиме усім водним і земним знакам. Розбагатіти вдасться Ракам, Скорпіона, Рибам, Тельцям, Дівам і Козерогам.

Про це Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Овен не звик працювати багато. Любить досягати результату у найкоротші терміни, – каже Максимова. – Обставини сприятимуть кар’єрному росту. Зарплати будуть невеликими, зате допоможете заробляти більше своїм чоловікам і дружинам”.

Для Тельця 2018-й стане школою виживання.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

“Це час подорожей, обміну досвідом і знаннями. Розбагатіти вдасться. Але заробітки і преміальні не принесуть особливої радості, бо ними доведеться повертати борги. Ламатиметься техніка, губитимуться цінні речі. Не переймайтеся через втрати. Господь відводить від вас усе те, що вам не потрібне. Заручіться терпінням і сприймайте це як урок”, – розповідає астролог.

На Близнюків чекає непростий рік. Усе здаватиметься недоречним і невчасним.

“Ваші ідеї або запізно з’являтимуться або виявляться занадто сирими. Добре подумайте, перш ніж озвучити їх, – радить Максимова. – Грошей вистачатиме. Зачекайте із придбанням авто чи земельної ділянки. Важко підуть перемовини з потенційними бізнес-партнерами.

У Раків – гарний і насичений рік. Вашій мудрості можна позаздрити. Отримаєте усе те, на що заслуговували роками. Грошей не буде багато, але вони надходитимуть вчасно і ви ні в чому собі не відмовлятимете”.

У житті Лева не буде нічого випадкового.

“Не дивуйтеся, якщо доведеться відкласти подорож чи відрядження. Важко буде тим, хто звик отримувати усе й одразу. До втрат і знахідок ставтеся, як до вказівок долі. Фінансова ситуація складна. Але купівля і продаж нерухомості не лише поліпшать житлові умови, але й дозволять добре заробити”, – говорить Олена.

Дівам краще відкласти виїзд на постійне місце проживання за кордон.

“Важко звикатимете до нових умов. Робота не приноситиме бажаного заробітку та задоволення, – каже астролог. – Терези в парі з надійним партнером готові гори звернути. Не проґавте сильного та надійного спонсора. Розбагатієте самі і дозволите покращити матеріальні умови людям навколо вас. Можна купувати землю, будуватися, робити ремонт”.

Скорпіон – один із найщасливіших знаків у році.

“Вашими ідеями захоплюватимуться. Спонсори самі набиватимуться вам у партнери. Заробітки та винагороди не заставлять себе чекати.

Стрілець повинен брати на себе відповідальність за успіхи і невдачі колективу, у якому працює. Не женіться за надприбутками. Пам’ятайте, найтемніша ніч перед світанком. 2019 рік принесе більше упевненості у собі. Негаразди минатимуть вас стороною”, – говорить астролог.

Козерогам віщує кар’єрне зростання і покращення матеріального становища.

“Щаститиме на кожному кроці. Це час кардинальних перетворень. Отримаєте вдалі фінансові пропозиції. Займіться вивченням своєї генеалогії. Цікавтеся, чим захоплювалися і як заробляли гроші ваші родичі. Їхній досвід стане вам у нагоді. Задумаєтеся над купівлею дачі, ремонтом у квартирі”, – радить Олена Максимова.

Від Водоліїв рік вимагатимете активних змін.

“Ви ж захочете лишитися на старій роботі, бо боятиметеся усього нового. Упертість, обережність і страх заважатимуть розвиватися. Кишеня наповнюватиметься регулярно. Можна дозволити собі більше, ніж раніше, – каже Максимова. – Риби почуватимуть себе на коні, якщо протягом січня ретельно продумають, чого хочуть досягти у цьому році. Ваші бажання здійснюватимуться, а слова матимуть пророчу силу. Не варто змінювати місце проживання і роботу. На вас чекають преміальні і кар’єрне зростання”.

Астрологи передбачають бебі-бум у наступному році. За прогнозом Олени Максимової збільшення родини 2018 року варто планувати Ракам і Терезам.

zakarpatpost.net