Роми побили поліцейського. Міліція так ня штуркнула, хлопці не могли позерати і налетіли. ВІДЕО

Інформація про те, що закарпатські роми побили поліцейського, стала сенсацією.

«Ці громадяни, на яких вказав заявник, вони не тільки не хотіли співпрацювати з працівниками поліції, а й почали чинити опір. Сили були нерівні, тому що було усього двоє працівників поліції і п’ятеро нападаючих, крім того там були жінки серед нападаючих», — розповідає Тетяна Щоголева, в. о. начальника відділу комунікації ГУНП у Закарпатській області.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Олена Сурмай — серед тих, кого звинуватили в крадіжці. Запевняє — нічого ні в кого не крали, продукти самі купили в магазині.

«Дідо закликав міліцію і міліція начала там всяко говорити. Міліція так ня штуркнула, хлопці не могли позерати і налетіли, пістолет так взяв, я так стала, кажу стріляйте. Хлопці хотіли мене захистити», — каже очавидиця Олена Сурмай.

Люди, які побили поліцейського, втекли. Мати одного з них переконує,що правоохоронці намагалися силою вибити інформацію про те, де її син. У магазині, біля якого стався інцидент, коментувати ситуацію відмовляються.

За фактом завдання тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання обов’язків — відкрили кримінальне провадження. Винуватцям, якщо їх таки знайдуть, загрожує до п’яти років в’язниці.

Більше – у сюжеті телеканалу «Інтер».

zakarpatpost.net