На Закарпатті живуть снігові люди? Чому дороги асфальтують під час снігопадів? ВІДЕО

На Закарпатті люблять асфальтувати дороги під час дощів та снігопадів. Дивно, звідки у нашому краї взялася така традиція.

Зокрема, днями подібний екскестрапився і в Ужгороді, і в  Тячівському районі.

Про те, що ремонтники на сніг  укладали асфальт повідомив на своїй сторінці у Facebook Василь Шимон.

“Близько 18:00 було розпочато асфальтування дороги, яка сполучає село Угля та село Мала Уголька, що на Закарпатті. Цю дорогу місцеві жителі чекали десятки років. І тут сталося – чого не чекалося. Це все (асфальтування дороги, – “24”) відбувається в той час, коли на вулиці падає сніг і температура повітря становить -3 градуси морозу”, – написав корристувач

Він також додав, що четверо активістів заблокували рух техніки. Та робітники вже встигли використати близько 30 тон асфальту і закликав Геннадія Москаляпритягнути винних до відповідальності.

zakarpatpost.net

Вчора, близько 18:00, було розпочато асфальтування дороги, яка сполучає с.Угля та с. Мала Уголька, що на Закарпатті. Цю дорогу місцеві жителі чекали десятки років. І тут сталося – чого не чекалося!!! Вже цього року, під ніч невідомий "барига" дає розпорядження стягувати спецтехніку для прокладання асфальту. Це все відбувається в той час, коли на вулиці падає сніг і температура повітря становить -3° С. Наступні дії переступають всі межі, при яких можуть проводитися такі роботи. Мною і ще трьома громадськими активістами було заблоковано рух техніки.Одну вантажівку з асфальтом, в якій знаходилося близько 30т, вже було використано. Але ще дві вантажівки, нам вдалося заблокувати й повернути назад на завод. Прошу Вас, Hennadii Moskal, втрутитися в ситуацію, яка обурила людей і притягнути винних до відповідальності.

Publié par Василь Шимон sur mercredi 20 décembre 2017