Якою буде сьогодні, 21 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщують дерева?

Сьогодні на Закарпатті очікується холодна похмура погода.

В Ужгороді вночі буде -1, удень – +1 градус. Протягом усього дня погода буде похмурою. У першій половині дня буде йти дрібний сніг, який після невеликої перерви знову розпочнеться ввечері з більшою силою.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде -2 удень – 0. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увесь день йтиме дрібний сніг, який до вечора може посилитися.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -2, удень – -1. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. З ранку і до пізнього вечора йтиме сніг.

У Волівці – -8 уночі і  -4 вдень. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Увесь день йтиме дрібний сніг, який до вечора може посилитися.

У Сваляві вночі -4, вдень – -3. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний сніг йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим.

У Тячеві нічна температура становитиме -3, денна –  -1. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Сніг, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає.

У Перечині – вночі -1, удень – 1 тепла. Весь день буде хмарним. Нічний сніг вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора вони відновляться ще з більшою силою.

У Берегові – вночі -2, вдень – 0. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний сніг продовжуватиме йти вранці. У другій половині дня він на деякий час припиниться, а ввечері розпочнеться знову.

У Виноградові – -1 вночі, удень – 0. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. З самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У Міжгір’ї – уночі  -6, вдень – -4. Протягом усього дня погода буде похмурою. Вранішній сніг у другій половині дня повинен послабшати, проте до вечора може знову набрати силу.

У Рахові буде уночі -8 вдень температура підніметься до -7 градусів. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується сніг, який ввечері піде сильніше.

21 грудня вшановується пам’ять преподобного Потапія і святої Анфіси. Анфісу в народі називали Рукодільницею, оскільки дівчата з цього дня розпочинали шити. Наші пращури підмітили, якщо дерева вкривалися інеєм на Потапія, буде багатий урожай фруктів. На хороший урожай вказував і сніг, який своєю важкістю гнув на деревах гілки. Якщо у цей день чули грім, то готувались до сильних вітрів.

zakarpatpost.net