Гороскоп на тиждень. 25 – 31 грудня 2017 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень підготовки та зустрічі Нового 2018 року. Цей грудневий тиждень буде досить насиченим. Але підготовка до свята не повинна відволікати від вирішення службових та фінансових проблем.

Потрібно скласти чіткий і грамотний план, і слідувати йому, що не розмінюючись на дрібниці. Громадська діяльність буде пов’язана з доброчинністю, і з організацією культурних заходів. Корисно звернути увагу на оточення, і поліпшити відносини з друзями і родичами.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Любов і романтика відійдуть на задній план, але ближче до вихідних ситуація налагодиться – багато хто відчує бажання змінити своє життя, і зірки неодмінно в цьому допоможуть.

ОВЕН

Представники вашого знака не повинні ігнорувати підказки інтуїції – в цей період ваш внутрішній голос не помиляється. Постарайтеся розібратися з грошовими питаннями – все фінансові операції бажано зробити на початку тижня. У Овнів несподівано відкриються творчі таланти, і ваші здібності знадобляться як у вирішенні службових проблем, так і при налагодженні відносин з колегами. Активна підготовка до свята розпочнеться в середу-четвер – до ваших ідей прислухаються і домочадці, і друзі. Не забувайте про відпочинок – дозуйте розваги, і частіше бувайте на повітрі.

ТІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете порівнювати себе з білкою в колесі – ні хвилини спокою. Аби передсвяткова метушня вас не вимотала – вчіться розслаблятися. Шопінг краще здійснювати в компанії приятелів або родичів, але в середині тижня зірки радять викроїти час і зробити похід в магазин на самоті. Ви і подарунки спокійно купите, і собі що-небудь підберете для новорічної вечірки. Деякі Тельці вирушать у подорож – перешкод в ці грудневі дні не очікується, але попередьте керівництво, щоб бос не телефонував, і не відволікав вас від веселих заходів.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня ви знайдете універсальний засіб від зимової хандри і смутку. Але розважайтеся з розумом, і пам’ятайте про свої службові обов’язки – начальник теж готується до новорічних свят, проте не спізнюється, і не прогулює. Для грошових і ділових угод найбільше підходять вівторок, і четвер, а ось в середу і в п’ятницю Близнюки зможуть поліпшити ситуацію в любовно-романтичній сфері. Подарунки вже лежать під ошатною ялинкою, але щоб їх отримати, потрібно попрацювати – вчіться компромісу, і частіше балуйте друзів і родичів турботою, увагою і ласкою.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Вчіться приймати рішення і не відмовляйтеся від відповідальних доручень керівництва. У ці грудневі дні на вас сподівається весь колектив. Не хвилюйтеся – часу вистачить і на службову суєту, і на підготовку до зимових свят. Постарайтеся позбутися від усього непотрібного, в першу чергу, мова йде про комплекси і шкідливі звички (генеральне прибирання справа десята). Конфліктних ситуацій бажано уникати – Раки здатні проявити чудеса дипломатії, головне, захотіти. Шопінг краще не відкладати – почніть з понеділка, і до вихідних ви придбаєте всі необхідні товари.

ЛЕВ

Для вас настав добрий і продуктивний час – ви з легкістю вирішите заплутані проблеми, і зустрінете новий рік в спокійній обстановці. Але зірки радять Левам не афішувати плани, та й фінансові справи бажано тримати в секреті. Намагайтеся не забувати про свої бізнес проекти – свято святом, а гроші повинні працювати, тим більше, конкуренти зараз розслаблені і неуважні. Любовні взаємини можуть перейти на новий рівень, а у вільних Львів з’явиться шанс круто змінити життя – половинка неподалік, та й сімейне щастя не за горами.

 ДІВА

У цей період необхідно зосередитися – у вашому житті можуть з’явитися заздрісники, які будуть особливо активні з понеділка по середу. Зірки радять на початку тижня заручитися підтримкою впливових друзів, а деякі Діви зможуть розраховувати на допомогу покровителів. З четверга почнеться біла смуга – не розчаровуйте фортуну, і радійте кожному сюрпризу, навіть незначному. Погані передчуття краще проігнорувати, та й від забобони бажано позбутися. Будь-які сумні думки виганяють за допомогою шопінгу, але подарунки для друзів потрібно вибрати заздалегідь.

ТЕРЕЗИ

Дні мчать із шаленою швидкістю, але це не привід відкладати важливі справи – нічого не робити ви зможете на вихідні, а поки зберіться, і займіться вирішенням фінансових проблем. Святкові заходи, проведені в неформальній обстановці, вони згуртують колектив, і ви знайдете нових друзів серед колег. До речі, бос теж не проти налагодити з вами відносини, головне, не заводити службовий роман – в кінці року це несерйозно. У суботу можуть нагрянути неочікувані гості – не сприймайте візитерів, як перешкоду, адже зайві руки будуть корисними (і пельмені поліпіть, і з дітьми поняньчаться).

СКОРПІОН

Цей тиждень буде яскравим і насиченим. Намагайтеся частіше відпочивати, щоб під час бою курантів не впасти на підлогу від втоми – зірки радять гуляти, не нехтувати фізичними вправами, і пам’ятати про правильне харчування. Але ставитися до новомодних дієт слід з побоюванням – купіть новорічне вбрання на розмір більше, і не мучте організм, відмовляючись від смачної їжі. Фінансові пропозиції, отримані в понеділок, або в четвер, виявляться вигідними і перспективними, але перевірити факти не завадить – конкуренти не дивляться на календар, і шахраюють навіть за святковим столом.

СТРІЛЕЦЬ

На фортуну сподівайтеся, а самі не зівайте – ця зоряна порада стане в нагоді Стрільцям у вирішенні фінансових питань. Весь тиждень вас будуть долати сумніви – відкиньте комплекси, і згадайте про те, що щасливі люди не бояться ризикувати. Але до вихідних справи будуть в порядку, і на вас наваляться приємні побутові клопоти. Складіть список гостей, згадайте про близьких і далеких родичів – отримувати подарунки люблять всі, постарайтеся зробити так, щоб ваші привітання були оригінальними і незвичайними. Ну, і звичайно, купіть дорогий наряд на новорічну вечірку – гості будуть в захваті.

КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви будете активно співпрацювати з колегами з інших міст – плануйте час, щоб встигнути розібратися з проблемами, і приступити до втілення святкових бажань. Грошова сфера порадує сюрпризами, і ви зможете купити усі товари з новорічного списку – ще і на подарунки друзям залишиться. Любовні стосунки викличуть роздратування лише один раз – в п’ятницю вам доведеться розбиратися з шанувальниками, і пояснювати, чому ви не можете випити шампанське в декількох місцях одночасно. Залишайтеся вдома – ялинка вбрана, мандарини розкладені, а що ще потрібно для щастя?

ВОДОЛІЙ

Цей період грудня буде наповнений спілкуванням – тут і службові заходи, пов’язані з майбутніми святами, і ділові переговори, і дружні посиденьки. Постарайтеся зупинитися і розібратися у власних бажаннях – можливо, ви зрозумієте, що можна радіти життю і без мільйонів в кишені, і без впливових друзів зі сфери бізнесу. Любовних проблем у Водоліїв на цьому тижні не очікується, але в суботу на горизонті може з’явитися шанувальник з вашого далекого минулого – не відкладайте з’ясування стосунків, щоб не перетягувати старі проблеми в нове життя.

РИБИ

У ці зимові дні вам буде здаватися, що оточуючі змовилися вас дивувати – стільки вигідних і перспективних пропозицій ви ще не отримували. Але де везіння, там і проблеми – працівники конкуруючих фірм теж не сиділи, склавши руки. Особливих причин для хвилювань у Риб немає, проте з проблемами бажано розібратися до четверга, адже 29 грудня до вас можуть нагрянути далекі родичі. Шопінг, який ви влаштуєте в суботу, запам’ятається і друзям, і домочадцям, і співробітникам магазинів – залиште кілька дрібничок на прилавках, адже не всі знаки зодіаку встигли придбати подарунки на новий рік.

zakarpatpost.net