Закарпатський астролог: Війна найближчим часом не закінчиться, але на Путіна чекає погане майбутнє

Зараз про гороскопи відомо всім,  навіть дітям. Хтось із них сміється, хтось у них вірить, хтось  навіть планує свої дії, керуючись порадами небесних світил.

Традиційно у кінці року ми все більше починаємо замислюватись над тим, яким же буде наступний, які плани вдасться втілити в життя, що потрібно зробити для успіху.

 >>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Тому сьогодні астролог та нумеролог, людина, яка вираховує майбутні події за рухом зірок і допомагає іншим налагоджувати  долю  Андрон ВАКАРОВ розповів закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, що впливає на персональний прогноз, що чекає Україну в майбутньому та чи можна, керуючись астрологією, змінити своє життя.

-Пане Андроне, що Вас підштовхнуло зайнятись гороскопами? Звідки таке захоплення?

-Я багато років займався фотографією, першим на Хустщині робив кольорові фотографії. А почалося все із того, що я – любитель літератури. Мій дядько, брат батька був добре відомим на Закарпатті поетом. Пам’ятник Дмитру Вакарову зараз є можна побачити Хустської СШ №1. Тож шукав собі для самовдосконалення літературу, маю вдома сотні книжок.

І одного разу мені потрапила в руки книжка Лінди Гудмен «Зодіак». Купив я її в нас у Ізі. До того часу навіть поняття не мав про гороскопи. Це був період, коли вже розвалювався Союз і можна було придбати різну літературу, про яку ми раніше й не здогадувалися, приблизно 1988 рік. Та книжечка мене дуже надихнула. Я дізнався багато невідомого. Вивчав астрологію чисто для себе. А потім померла моя перша дочка. Пояснити таке  було важко. Дитина мала всього 5 років. Не стало її раптово, за дві доби. Це було велике горе. Я дуже хотів знайти пояснення, чому таке трапилося. Почав шукати й іншу літературу і до мене потрапила китайська астрологія… Мені її принесла кума. Знайшла її на березі, книжку принесла вода. А живе вона в Городилові біля Ріки. Ту книгу я собі передрукував, а оригінал повернув їй. Так  поступово  почав вникати в цю науку. Відтак книжок у мене з’являлося все більше і більше, почав досліджувати і нумерологію, гороскопи різних народів світу. Тепер маю більше сотні книг, із яких навчався читати знаки зірок. Книги в мене всі пронумеровані, складені як у бібліотеці – що мають стосунок до людей, до тварин тощо.  Разом з художньою літературою маю більше трьох тисяч книжок.

-А гороскопи тваринам теж складаєте? Маю на увазі для господарів…

-Ні, але це можливо. Просто ніхто не просить.

-А про що просять найчастіше?

Про сумісність. Багато шлюбів розпадається. Люди не можуть знайти партнера. От нещодавно я пішов до знайомого. Він живе у громадянському шлюбі. Жінка старша за нього. Дітей немає. Але ситуацію може врятувати вдало підібрана дата оформлення стосунків. Все в житті потрібно прораховувати, принаймні важливі кроки.

До того ж у цього мого знайомого дата народження була записана 27 січня, а насправді він народився 25 січня, просто записали не те число. А від цього дуже багато що міняється. Підтвердженням стала церковна метрика, де є всі записи. Просто хрещені батьки не знали точної дати.

-А знак самотності існує?

-Так. То є поєднанням різних дат, факторів, скажімо, має значення число життєвої дороги та багато допоміжних чинників.

-А чи існує для кожної людини ідеальний партнер?

-Звичайно!

– А як його вирахувати? Є якісь математичні розрахунки?

– Безперечно. Я саме цим і займаюся.

– Тобто крім астрології потрібно підключати й нумерологію?

– Обов’язково. Ця наука дійсно здатна відповісти на питання: «Хто я?». Числа відображають всю правду про наш характер, здібності, навіть переваги і недоліки. Ще за часів стародавнього Єгипту жерцям був відомий спосіб передбачити життя кожної людини. Звичайно, прості люди не були допущені в храми, де жерці підраховували важливі події з життя. Це робилося для майбутніх і справжніх правителів. З тих пір нумерологія зазнала безліч змін. Вона розвивалася, видозмінювалася. Цей процес триває і донині. Це наука, безперечно. У ній багато містики, магії, якщо хочете. Магія цифр приваблювала мислителів, вчених, алхіміків минулого. Як же, за датою народження можна розповісти все про характер людини? Це загадка. Інструментами нумерології може користуватися будь-яка людина. Вплив чисел можна оцінити, просто вміючи робити прості арифметичні дії. Будь-яке число, дата несуть в собі величезний енергетичний потенціал. Якщо ваша енергія збігається з енергією дати, то це буде дуже вдалий день. Якщо ж ні – на це число краще не планувати нічого важливого. Якби можна було передбачити точну дату народження дитини, батьки могли б вибирати для неї тільки щасливу долю.

– А ім’я впливає на майбутнє?

– Так. Дуже. Наприклад, Марія. Не можна давати, наприклад, двом дітям у родині імена Йосип і Марія. Також бажано не одружуватися двом людям з такими іменами. Марина – теж кармічне ім’я. Жінці з таким іменем Йосип теж не підходить. Ім’я людини містить в собі великий потік інформації. Тому, змінюючи ім’я або прізвище, людина має бути повністю впевнена в тому, що це необхідно. Адже разом з ім’ям може помінятися і доля. Життя може різко змінитися і, на жаль, не завжди на краще. Ім’я буде приносити удачу тільки в тому випадку, якщо людина себе з ним добре асоціює. Можна придумати абсолютно нереальне ім’я, яке не носить ніхто на планеті, але якщо воно дає відчуття комфорту, то це – правильний вибір. За допомогою зміни імені можна розкрити в собі нові таланти, посилити деякі риси характеру, розвинути здібності.

– Добре. Народилася дитина. Батьки стоять перед вибором – як назвати. На які чинники варто звернути увагу?

– Треба прораховувати, що підійде. Бо кожна літера має своє певне числове значення. У сумі воно дає число імені. Число імені має бути в гармонії з числом душі, тобто датою народження. Кожне число від 1 до 9 володіє власною вібрацією, якої не можна уникнути. Ці вібрації існують незалежно від того, чи відчуваємо ми їх. Ви можете скористатися їх позитивними властивостями і приборкати негативні, знаючи, коли вони проявляться.

Число душі – найсильніша з вібрацій людини. Персональне число душі розкриває шлях, який людина вибирає для себе. Воно відіграє важливу роль для дружби, одруження, амбіцій і бажань, для вибору сексуального партнера. Це число залишається в дії протягом усього людського життя і особливо проявляє свою силу у віці 35-40 років.

Після 40 років у дію вступає інше число, яке називається числом долі. Людина починає відчувати певні зміни у своїй долі. Число душі при цьому не втрачає своєї важливості.

Є люди з кармінним числом душі, скажімо, ті, хто народився 13, 14, 16 та 19 числа. Але її можна обійти. Це – коли карма накриває карму.

– Тобто астрологія вкупі з нумерологією та іншими науками – це якийсь невідворотний фатум?

– Це не так. Астрологія не вирок, а покажчик життя. Кожна людина має величезну силу в своїх руках – право вибору. При цьому в кожному гороскопі присутні як фатальні точки, так і вільна воля людини. Більшою чи меншою мірою нею володіє кожен. Наскільки сприятливим буде ваш персональний гороскоп, залежить не тільки від часу і місця народження, а й від відправних точок – від тих важливих подій, які ви приймаєте в своєму житті. І якщо момент свого народження ви змінити не можете, то вибирати події життя можете цілком – в цьому і є ваша свобода вибору. Астрологія вказує, де і як можна поміняти події життя, щоб пом’якшити гороскоп, навіть якщо він дуже жорсткий.

– У газетах, журналах, на сайтах з’являються астрологічні прогнози на день, тиждень, місяць, рік. Наскільки вони правдиві?

– Прогноз за знаками Зодіаку – це данина популярній астрології. Я б сказав, це посмішка, що посилається кожному знаку в потрібному напрямку. Це легкий астрологічний жанр, який ми щодня бачимо в різних виданнях. Він має право на існування. Однак до професійного прогнозу і докладної особистої консультації він не має відношення. Може комусь подобається ряд побажань, це може стати першою сходинкою до відкриття астрології в більш науковому конструктивному ключі, щоб копнути далі і отримати чіткі життєві розшифровки та інструкції до дії. Так що такі прогнози – багато в чому популярний різновид передбачень. Але прогнози за знаками я визнаю як популярний жанр. Навіть якщо вони надумані непрофесіоналами.

– Особистих астрологів мали навіть Гітлер та радянські партійні діячі. Чи до вас політики звертаються за порадами?

– Ні. Але державна верхівка і в нас має астрологів. Наприклад, якщо взяти Небесну сотню. Знайти дату народження та імена тих, хто загинув. У них дійсно обривається життєва лінія.

– Президенту потрібен астролог?

– У нього він є.

– За вашими розрахунками, що чекає на нашу державу найближчим часом? Війна на наступний рік закінчиться?

– Існує багато видів гороскопів. Так, за одним із них, Порошенко народився в рік Хитрої Лисиці. Ім’я Петро – теж ненадійне. Христа зрікся саме апостол Петро. Війна найближчим часом не закінчиться, але на Путіна чекає погане майбутнє. За роками він – мотузка. Це – символ знищення і самознищення. Такі люди не можуть мирно співіснувати ні з сусідами, ні з близькими. Якщо не він сам накладе на себе руки, то його приберуть.

– Чи має він шанс виграти наступні вибори?

– Так. Адже там усе фальсифікується, а підтримка народу не дуже й потрібна.

– Кого б Ви могли виділити з українських політиків, хто б міг вивести Україну з того стану, у якому вона перебуває зараз?

– Хороший розклад має Олег Тягнибок. Нептун. Сімка. Скорпіон. Не брехливий. У нього президентсь-кий знак. А то Терези зараз і в нас, і в Росії. А Порошенко ще й у день Орла народився. А хто орел у природі? Хижак. А Янукович був – Дім, Смерть, Домовина. Такі люди повинні допомагати іншим, то – їхня життєва місія, а він усе гріб собі.

– Із усіх гороскопів один можете виділити як найбільш правильний?

– Ні. У кожному є своя родзинка. Я користуюсь більше, ніж трьома десятками різних.

– Кажуть, що в основі складання гороскопу лежать не тільки час і день народження людини, але і години і навіть хвилини. Але ж багато людей, особливо старшого покоління, взагалі не знають годин свого народження… Сказала їм мама, що на світанку народився або вдень. І все. Як бути в цьому випадку?

– Можна знайти час народження людини, складаючи гороскоп не за годинами і хвилинами, а керуючись ключовими моментами життя. У цьому випадку можна використовувати такі факти, як народження дитини, одруження, переїзд в інше місто, отримання важливої нагороди або, навпаки час важливої втрати. Так можна знайти справжній час народження. У цьому випадку доводиться багато попрацювати, але результат все одно буде досягнутий. А це ж – найважливіше.

– Що можете порадити нашим читачам на найближчий час?

– Вірити в себе і у власні сили, йти вперед і не пасувати перед випробуваннями.

Марина АЛДОН, газета «НЕДІЛЯ», ексклюзивно для zakarpatpost.net