59-річну вчительку звільнили через стриптиз у класі

59-річну Світлану Колядову, вчительку географії c 37-річним педагогічним стажем, звільнили роботи за нібито показаний на уроці стриптиз – “аморальний проступок, несумісний з педагогічною діяльністю”.

Йдеться про те, що вона задирала блузку і показувала учням голі груди. Сама вчителька це всіляко заперечує, пояснюючи наклеп помстою з боку школи.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

– Це взагалі нісенітниця якась: пару років тому я робила операцію на ногах і з тих пір завжди ходжу з паличкою у руках і ношу штани! Де вже тут маніпулювати з одягом! Та й навіщо?!, – обурилася вона, передає Lenta.ru.

За її словами, конфлікт з керівництвом навчального закладу, де вона пропрацювала шість років, почався після того, як директор зобов’язав вчителів “цілий день невідлучно чергувати”. Працювала вона в одній із московських шкіл.

Викладачів обмежили не тільки в одноразовому прийомі їжі, але і походах до туалету. Колядова повідомила про порушення трудових прав у департамент освіти міста.

У відповідь адміністрація школи знизила педагогічне навантаження з 25 до 18 годин на тиждень, відповідно, урізавши зарплату. Колядова звернулася до суду і виграла справу: школу зобов’язали виплатити їй 95 незаконно утриманих тисяч рублів.

zakarpatpost.net