Якою буде сьогодні, 25 грудня, погода на Закарпатті. Куди перехилиться сонце?

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє,  але погода буде хмарною.

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 3 градуси тепла. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 2 удень – 3 тепла. Весь день буде хмарним. Без опадів

У Хусті та Іршаві – вночі буде 1, удень – 3 тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці можливий дрібний дощ. У другій половині дня опадів не очікується.

У Волівці – 1 уночі і  2 із позначкою плюс вдень. Протягом усього дня погода буде похмурою. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дощ зі снігом, у другій половині дня – дрібний дощ, якому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом.

У Сваляві вночі 1, вдень – 2 тепла. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці можливий дрібний дощ, який повинен закінчитися ще в першій половині дня. Більше опадів не очікується.

У Тячеві нічна температура становитиме 1, денна –  3 тепла. Весь день буде хмарним. Вранці можливий дрібний дощ, який повинен закінчитися ще в першій половині дня. Більше опадів не очікується.

У Перечині – вночі 1, удень – 3 тепла. У Перечині хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Берегові – вночі +2, удень – +4.  З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Виноградові – 2 вночі, удень – 4 із позначкою плюс. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  1, вдень – 2 тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ зі снігом, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає.

У Рахові буде уночі -2 вдень температура підніметься до 1 градуса тепла градусів. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Вранішній дощ зі снігом удень зміниться на сніг, який ближче до вечора повинен послабшати.

25 грудня відзначається день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцестояння: “Сонце переходить на другий бік”. Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна — зима буде теплою, а літо — похмурим.

zakarpatpost.net