Якою буде сьогодні, 26 грудня, погода на Закарпатті. Який день – такий і рік

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє, а небо проясниться.

В Ужгороді вночі буде 1, удень – 5 градусів тепла. Ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 1 удень – 6 тепла. Безхмарним небо буде лише вранці – день та вечір очікуються похмурими. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -3, удень – 3 тепла. Ранок буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

У Волівці – 0 уночі і  4 із позначкою плюс вдень. Ранок очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Уночі очікується дрібний дощ, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову.

У Сваляві вночі 1, вдень – 5 тепла. Ясним небо буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Увечері йтиме дрібний дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна –  +6. Ранок буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

У Перечині – вночі 1, удень – 5 тепла. Ясна погода протримається зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ.

У Берегові – вночі +1, удень – +7.  До самого ранку погода буде ясною, але ввечері небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Виноградові – 0 вночі, удень – 8 із позначкою плюс. Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – 4 тепла. Похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Нічний дрібний дощ зі снігом до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується дрібний дощ.

У Рахові буде уночі -2 вдень температура підніметься до +2 градусів. День з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів.

26 грудня вшановується пам’ять святих Євстратія і Авксентія. У народі говорили, що “святий Євстрат сонечку радий”. За погодою перших 12-ти днів, які йдуть за днем Спиридона (25 грудня), передвіщали погоду кожного із 12-ти місяців року, що наступає. Так 26 грудня відповідає січню, 27 — лютому, 28 — березню і т. д. до Різдва, яке вкаже на погоду в грудні Нового року. Всі ці спостереження уважно записувались і завдяки їм люди знали чого очікувати від кожного місяця нового року.

zakarpatpost.net