Якою буде сьогодні, 27 грудня, погода на Закарпатті. Чи прозорим буде повітря?

Сьогодні на Закарпатті потепліє, морозу не буде, а небо переважно буде ясним.

В Ужгороді вночі буде 5, удень – 7 градусів тепла. В Ужгороді ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 3 удень – 8 тепла. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 1, удень – 6 тепла. До обіду протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Вранці йтиме дощ. Удень та ввечері опадів не очікується.

У Волівці – 0 уночі і  4 із позначкою плюс вдень. Ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Вночі очікується дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Сваляві вночі 1, вдень – 6 тепла. Вранці йтиме дощ. Удень та ввечері опадів не очікується.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна –  +6. Ранок буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів.

У Перечині – вночі 5, удень – 7 тепла. Весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Берегові – вночі +3, удень – +9.  Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Виноградові – 4 вночі, удень – 9 із позначкою плюс. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  0, вдень – 5 тепла. Нічний дрібний дощ зі снігом вранці зміниться дощем, який йтиме до середини дня.

У Рахові буде уночі 1, вдень температура підніметься до +3 градусів. Нічний дощ зі снігом вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

27 грудня вшановується пам’ять святих Фірса, Левкія і Каллиника. У цей час тримається стабільно зимова погода, з усіма характерними для неї явищами: “У грудні мороз наростає, проте день прибуває”. У давнину говорили: “Зима ночі урвала, дня приточила”. Наші пращури помітили: якщо взимку повітря стає прозорішим, значить слід чекати на похолодання.

zakarpatpost.net