Якою буде сьогодні, 28 грудня, погода на Закарпатті. Як нинішній мороз визначить зиму

Сьогодні на Закарпатті потепліє ще більше. Це буде найтеплішим днем тижня.

В Ужгороді вночі буде 7, удень – 9 градусів тепла. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ближче до вечора дощ, який розпочнеться після обіду, повинен послабшати.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 5 удень – 9 тепла. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 1, удень – 9 тепла. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ.

У Волівці – 2 уночі і  6 із позначкою плюс вдень. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ.

У Сваляві вночі 1, вдень – 8 тепла. Удень і ввечері буде йти дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме 4, денна –  10 тепла. В цей день хмар на небі немає тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ.

У Перечині – вночі 3, удень – 9 тепла. Починаючи з середини дня йтиме сильний дощ, який ближче до вечора стане слабкішим.

У Берегові – вночі +4, удень – +9.  Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У Виноградові – 4 вночі, удень – 10 із позначкою плюс. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами, незважаючи на ясну ніч. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  2, вдень – 6 тепла. З середини дня і до його кінця йтиме дощ.

У Рахові буде уночі 1, вдень температура підніметься до +4 градусів. Не звернувши на ніч свою увагу, хмари вже з ранку виправлять цей недолік, і похмура погода триматиметься до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний дощ.

28 грудня відзначається день святого Єлевферія. Погода цього дня вказує на те, якою буде погода у березні наступного року. В давнину звернули увагу, якщо вдень був сильний мороз, а надвечір раптово ставало тепліше, значить справжня холоднеча ще попереду.

zakarpatpost.net