Закарпатський Дід Мороз розповів про курйози під час новорічних ранків

Закарпатський Дід Мороз Віталій БАГІН у прес-центрі Закарпатської газети «НЕДІЛЯ» розповів читачам газети «Наш Ужгород»  про те, що в його практиці роботи з дітьми було найбільш смішним під час проведення новорічних ранків.

— Було багато всього. Коли діти у щось вірять, то жити їм легше. Приміром, мої діти в Миколая вірили дуже довго, – наголосив він. – Лише в позаминулому році старшому я відкрив таємницю про те, хто ж такий насправді Чудотворець, що він є, але подарунки – це поведінка самих же дітей.

Тобто, кожен отримує те, на що заслуговує, виходячи з того, як саме поводився протягом року. Тому діти отримують хоч і не iPhone 7, але щось таке, що хочуть насправді.

Щодо кумедного, то молодшому синові протягом кількох років поспіль я дарував конструктор «Лего» і ще якісь дрібниці – машинки, солодощі. Тож врешті-решт Павлик написав Миколаю листа з тестом: «Святий Чудотворцю! Я тебе дуже люблю. Але дуже прошу, будь ласка, не даруй мені цього року конструктор «Лего». Якщо можна, принеси краще шпигунський набір».

До речі, ми зберігаємо вдома усі листи, які писали діти. Потім цікаво буде їх перечитати.

zakarpatpost.net