Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 29 грудня

День на Закарпатті пройшов у передноворічних клопотах.

Цієї осені в Ужгороді було чимало аномалій. У пору, коли  дерева скидали листя, у столиці Закарпаття зацвіли каштани. Їхній білі китиці можна було побачити на вулиці Гагаріна, у Ротарі-парку та в інших куточках міста. Зараз, посеред зими, на площі Дружби народів можна помітити каштан, на якому ще зеленіє листя.  Хоча в місті вже і сніжило, і морозило, дерево все одно виглядає, ніби це – середина липня.

>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Тамара ОЛЕКСЮК почали шити у чотирирічному віці і дає життя глиняним Миколайчикам. Усі ми родом із дитинства і особливо це пригадується напередодні Нового року. Перед сімейним святом кожному з нас хочеться зробити оселю кращою, більш затишною, а близьких порадувати подарунками. І здивувати рідних вишуканими сюрпризами, зробленими власноруч, добре вміє хустянка Тамара Олексюк. У жінки справді золоті руки. Її роботи ексклюзивні і цікаві.

Прем’єрним показом вистави «Кай і Герда» розпочне новий рік драматичний театр. 3 січня 2018 року на маленьких та дорослих глядачів чекають незвичайні пригоди Герди та Кая.

Стало відомо, коли повернуть знак «Я люблю Ужгород»

Про це  в екслюзивному інтерв’ю газеті «Наш Ужгород» розповів Богдан Андріїв.

«Зараз триває реконструкція. Як тільки робітники, котрі настилають  дорожнє покриття, «дійдуть» за кут виходу з площі Поштової, ми знак повернемо. Його вже відновлено. Тобто, це буде вже найближчим часом. Думаю, до різдвяних свят фотозона буде на попередньому місці», – заявив Ужгородсьий міський голова.

Новий рік дехто зустрічає не за родинним столом, а на роботі. Таксист Володимир розповідає закарпатській газеті “НЕДІЛЯ“, що спершу йому доводиться увесь вечір напередодні Нового року розвозити збуджених в очікуванні свята мешканців міста  «по гостях», а потім удосвіта гарно захмелілих повертати назад.

Нещодавно лавиці на набережній Незалежності замінили. Принаймні, дошки на них. Вони стали дійсно кращими і зараз мають далеко привабливіший вигляд. Тим більше, що ця частина Ужгорода є однією з найбільш людних і них завжди багато охочих відпочити.

Проте на одній із лавиць вже одну з дощок хтось пошкодив. Можливо, вона сама відстала, оскільки була недобре прилаштованою до опори, але це не факт.

zakarpatpost.net