Чому закарпатка забетонувала власного чоловіка у колодязі? ВІДЕО

43-річний хустянин зник ще на початку листопада. Про це поліції повідомили батьки, які протягом тривалого часу не могли додзвонитися до сина.

>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Старенькі непокоїлись, що ж могло трапитись.

Пошуками чоловіка зайнялися хустські правоохоронці. Перше, що їх насторожило, це відсутність вдома дружини зниклого та їхнього спільного 17-річного сина. Подружжя виховувало ще двох менших дітей.

Утім останнім часом їхні стосунки не ладились. Вони навіть подали на розлучення,  але, згідно з законом, суд дав їм місяць на примирення.

Проте не миритися збиралась родина…

Про це повідомляє ICTV.

Уже наступного тижня просто в себе на подвір’ї чоловік зник, ніби провалився крізь землю.

Тим часом сусіди бачили, як  40-річна екс-дружина та старший, 17-річний син, пораються у дворі біля старого колодязя. Вони пояснили, що вдома немає води і в колодязь почала затікати  каналізація. Тому  на подію особливої уваги  ніхто не звернув. Тим більше, що в мікрорайоні, де вони мешкали, вода поганої якості всюди.

Як пояснив знайомий сім’ї, у подружжя неполадки почалися давно, але того фатального дня вони щось надто активно бетонували.

Тож правоохоронці з підозрюваними визначилися швидко.

«Поліція підозрює дружину та 17-річного хлопця. Вони зразу після зникнення чоловіка також зникли»,- зазначила речниця ГУПН в Закарпатській області Тетяна Щоголєва.

Отже, колодязь поліціанти вирішили робити, щоб поглянули, що ж там заховали жінка з сином.

Від побаченого стало моторошно всім. На дні  колодязя, зв’язаний проволокою, засипаний камінням  і нещадно понівечений лежав розшукуваний хустянин.

Чому ж найрідніші люди так жорстоко позбавили життя батька та чоловіка? Саме на це питання доведеться відповісти вбивцям, коли їх знайдуть. Утім затримати зловмисників не так просто. У поліції є дані, що вони виїхали з України і наразі перебувають у Празі. Припускають, що мати з сином подвлися на заробітки. Слідчі готують документи на оголошення підозрюваних у міжнародний розшук.

Їм загрожує 15 років позбавлення волі.

zakarpatpost.net