Як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно збулося

Багато хто вірить, що бажання, загадані в новорічну ніч, обов’язково незабаром збудуться.

Адже атмосфера напередодні цього великого свята в своєму розпорядженні до чогось казкового і світлого.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Але щоб всі ваші мрії збулися, потрібно знати, як загадати бажання на Новий рік.

Як загадати бажання на Новий рік

Варто розглянути традиційний варіант загадування бажання, який відомий багатьом. У Новий рік 2018 до нього теж можна вдатися. Напишіть на папірці своє бажання, підпаліть, попіл розмішайте з шампанським, швидко випийте. Головне правило – все це встигнути, поки б’ють куранти.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Це не єдиний спосіб загадувати бажання. Їх існує досить багато і всі вони відрізняються різноманітністю. У Новий рік собаки ви можете взяти кольоровий папір, на нім записати бажання, потім спорудити символ наступаючого року. Не переживайте, якщо у вас не вийде дуже красиво – це тут не головне. Обов’язково пошепки розкажіть паперовій фігурці про побажання, потім попросіть його виконати. Краще цим займатися напередодні новорічної ночі, тоді символ року обов’язково допоможе здійснити вам мрію! Іграшку розмістіть на вершині зеленої новорічної красуні. І не знімайте її до того моменту, поки не станете розбирати ялинку до наступного разу, пише 2018.pp.ua.

А кубинці вдаються до вельми смачному методу загадування бажань. Вони при кожному ударі годинника з’їдають по одній ягідці винограду, загадуючи бажання. Адже так хочеться, щоб 2018 рік приніс здійснення не однієї мрії, а цілих дванадцять! А вам вдасться встигнути це здійснити за 12 ударів?

Також ви можете своє бажання вишити ні де-небудь, а на новорічному вбранні! звичайно, робити це варто на вивороті одягу і досить простими стібками вишити головне для вас слово, яке характеризує ваше бажання. Бажаєте знайти судженого в Новому році? Тоді вишивайте слово «любов» і т.д. І не забудьте при бій курантів повторювати про себе це слово.

Якщо ви зустрічаєте Новий рік великою компанією або ж у вас намічається новорічний корпоратив, то можна підключити до цього всіх! Нехай кожен напише побажання на паперовій сніжинці, а після настання півночі вийдіть на вулицю і випустіть їх у вільний політ!

Простий і кумедний метод: після того, як куранти відіб’ють опівночі, підстрибніть так високо, наскільки ви зможете і встигніть загадати бажання перш, ніж ноги знову стикнуться з підлогою.

Звичайно, недостатньо просто загадувати бажання і покладатися на символ Нового року. Але ж саме в цю ніч можна помріяти. А щоб 2018 рік приніс вам більше радості і щастя, то бажайте кращого не тільки собі, а й оточуючим. Добро буде винагороджено відповідним добром – пам’ятайте про це і зустріньте Новий рік так, щоб він вам запам’ятався!

zakarpatpost.net