Якою буде сьогодні, 6 січня, погода на Закарпатті. Яким буде Святвечір?

Сьогодні на Закарпатті потепліє, але очікуються опади.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

В Ужгороді вночі буде 5, удень – 8 градусів тепла. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Мукачеві вночі буде 5, удень – 9 тепла. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Хусті – вночі буде 3, удень – 9 тепла. Весь день буде хмарним. Без опадів.

У Іршаві – вночі буде 4, удень – 9 тепла. Дрібний дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися.

У Волівці – 2 уночі і  6 тепла вдень. Дрібний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

У Сваляві вночі 3, вдень – 7 тепла. Нічний дрібний дощ до ранку може посилитися, але незабаром повинен припинитися.

У Тячеві нічна температура становитиме 2, денна – 10 тепла. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Перечині – вночі 5, удень – 8 тепла. Вночі йтиме дощ, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Берегові – вночі +4, удень – +9.  Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Виноградові – 4 вночі, удень – 10 із позначкою плюс. Небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  1, вдень – 6 тепла. Вранці продовжиться нічний дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Рахові буде уночі -3, вдень температура підніметься до -2 градусів. З самого ранку йтиме сильний сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

6 січня усі закарпатці святкують Святвечір. З цього дня настають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. За погодою цього дня визначали погоду грудня. Якщо тепло — весна буде холодною; заметіль — на врожай пшениці. У народі говорили: “Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде”. Якщо на Святвечір снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім’ї буде злагода і любов.

zakarpatpost.net