Різдво на Закарпатті: п’яні діти, травмовані тварини та два вбивства

У цьому році правопорушень на зимові свята було багато. Правоохоронцям роботи вистачало.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

По-перше, трапився ряд вбивств.

Якщо в Мукачеві хлопець зарізав суперника усвідомлено, то на ужгородському ринку, коли один безхатченко за місце ночівлі позбавив життя іншого, усе сталося спонтанно.

Скоріш за все, п’яним був і інший бомж, що за словами місцевих, підпалив мотлох у шістнадцятиповерхівці на проспекті Свободи у  обласному центрі Закарпаття, а також чоловік, що розвів багаття посеред квартири  на Петефі.

Мукачівка, що через сварку з чоловіком вистрибнула з вікна п’ятого поверху, теж не зробила б такий відчайдушний вчинок на тверезу голову. До того ж, за словами спеціалістів, коли людина знаходиться у стані алкогольного сп’яніння, її тіло амортизує по-іншому, тому любителі хильнути, знаходячись під «градусом» серйозних травм при падінні не зазнають.

Рекорди з дитячого алкоголізму побила Хустщина. Там протягом двох днів напилися аж троє 13-річних хлопців.  Їх усіх «відкачували» в реанімаційному відділенні лікарні.

Треба ж вмудритися дорослим пригощати спиртним неповнолітніх! От і не треба потім дивуватися, звідки в області стільки випадків підліткової злочинності та дитячого алкоголізму.

Перепадало від дітей і собакам. Від вибухів петард та феєрверків багато з них втікали з дому. Особливо ті, хто побував у АТО.

Собаки і губилися, і їм розривало кінцівки та щелепи петардами.

У Інтернеті опубліковано багато світлин травмованих від рук неповнолітніх «піротехніків» тварин.

П’яних за кермом теж було достатньо. Лише за минулу добу працівники поліції задокументували 7 випадків в Ужгородському, Свалявському, Берегівському, Хустському, Тячівському районах.

Більшість сідали за кермо зі смертельною дозою випитого та без водійських посвідчень.

На жаль, таке у нас кримінальне Різдво на Закарпатті.

zakarpatpost.net