Як залишатися найкращою протягом 15 років. Секрети успіху закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

24 сторінки, нові рубрики, актуальні теми, сенсаційні новини, приголомшливі матеріали.

Закарпатська газета «НЕДІЛЯ» з виходом першого номеру в Новому році просто вражає!

Вона стала ще більш захоплюючою і цікавою.

Зараз читачі мають змогу отримувати та читати  найбільшу за обсягом інформаційну газету в області!!!

Обкладинка свіжого номера закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

«НЕДІЛЯ» в новому форматі стала найтовстішою газетою Закарпаття. На 24 сторінках не виходить більше жодне видання в області.

До свого 15-річчня газета продовжує дивувати закарпатців як нечуваними досі проектами, які пройшли у 2017 році, так і новаціями, які поки що залишаються таємницею.

Зокрема, у рамках святкування ми вже  презентували унікальний творчий проект «Плач тихіше» за участі  віфдомих поетів Тетяни П’янкової  і Василя Кузана та виставу «Лайкнутий», головну роль у  якій зіграв  відомий актор театру і кіно Юрій Дяк, прем’єра якої з аншлагом пройшла  у обласному театрі «Бавка».

За 15 років ми подолали неймовірний шлях, і зараз готові радувати вас як ексклюзивними, оперативними, часто навіть шокуючими та пікантними  публікаціями на найрізноманітнішу тематику, так і різними  заходами, які ще не бачило Закарпаття.

У лютому на закарпатців чекають великі сольні концерти популярного співака Романа Скорпіона та нашої закарпатської гордості – етновиконавиці Мирослави Копинець.

Також свій творчий вечір у рамках ювілею проведе багаторічний редактор газети, а нині Голова Редакційної Ради, член Національної спілки журналістів України Михайло Носа, до якого на вечір завітають відомі закарпатські  митці та колеги-журналісти.

Варто зазначити, що матеріали з газети «НЕДІЛЯ» передруковують світові видання.  І це – величезний успіх! Це – справжній інформаційний вибух. Це прорив, що надихає творити для вас і надалі.

Також незабаром на читачів чекає новий сюрприз – готується до виходу суперпроект, який вийде окремим журналом «Успішні жінки Закарпаття». Торік ми вже презентували вам перший жіночий ексклюзивний рейтинг, а зараз він стане ще більш довершеним, і ми відкриємо вам нові цікаві імена закарпаток, і допоможемо по-новому поглянути на вже відомі імена у цьому списку.

Нагадаємо також, що починаючи з 2006 року газета «НЕДІЛЯ» презентує унікальний спеціальний проект «Впливові люди. ТОП-100», який  давно користується надзвичайною популярністю як на Закарпатті, так і за межами області. У рейтингу – успішні  представники різних професій, політики та підприємці, ті, ким пишається наш край.

Отже, якщо ви хочете читати дійсно насичено-велику і цікаву газету – вам потрібна саме «НЕДІЛЯ».

zakarpatpost.net