Гороскоп на 16 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогоні на відміну від вчорашнього дня, в гороскопі будуть переважати не особисті, а в першу чергу громадські інтереси: багато хто буде відчувати відповідальність за те, що відбувається навколо.

У такі дні люди частіше звичайного залишаються працювати понаднормово, подають милостиню, говорять про політику, дають поради. Іншими словами, у міру сил беруть участь в суспільному житті, будь то життя близьких людей, рідного підприємства, міста або країни.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Само по собі це дуже добре, єдине, зірки попереджають про те, що не варто занадто активно лізти в чужі справи, навіть з найбільш благих спонукань. Давати поради і нав’язувати їх – зовсім не одне і те ж; на цьому ґрунті легко може розгорітися конфлікт.

ОВЕН

Сьогодні Овен здатний бути надто вимогливим і до себе, і до оточуючих! День наділяє його бажанням контролювати все, що відбувається навколо. Будь-які відступи від намічених планів він здатний сприйняти як особисту образу. В першу чергу такий настрій Овна здатний торкнутися оточуючих, виливаючись у бурчання і причіпки. Однак Овен може точно також гнівається і на себе, відчуваючи своє безсилля в якомусь питанні. Щоб день приніс йому більше позитивних емоцій, варто змиритися з тим, що далеко не все залежить від його зусиль. А тим більше від його бажань.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні – відмінний день для того, щоб Телець отримав підтримку в будь-яких своїх починаннях. В першу чергу, це стосується любові і відносин: якщо Телець збирався завести романтичне знайомство, відкрити свої почуття або поговорити про плани на спільне життя, кращого часу для цього йому не знайти. Крім того, день надає Тельцю хороші можливості для укладення договорів, нових знайомств і ділових контактів. Насіння співпраці, дружби або любові, посіяні завтра, обов’язково зійдуть, принісши хороші плоди.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ключем до успіху в гороскопі Близнюків є обережність: день буде буквально просочений напруженістю, що здатна вилитися в конфлікт! У відносинах з близькими людьми у Близнюків можливі розлади і з’ясування відносин. Не виключені і тертя з колегами, викликані спірними ситуаціями або суперництвом. Близнюкам необхідно бути тихіше води нижче трави, якщо вони хочуть провести цей день плідно. Не піддатися на провокації вони зможуть, лише озброївшись величезним запасом терпіння.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  день буде випробувати Рака на міцність, проте хороша новина полягає в тому, що у Рака маса сил, щоб цьому протистояти! Є ймовірність того, що Раку доведеться відстоювати свої інтереси, брати участь в суперечці або навіть відбиватися від нападок оточуючих: начальства, знайомих, колег. Що б не сталося, зірки гороскопу радять йому не гарячкувати, а спокійно пошукати потрібні аргументи в суперечці. Якщо не давати емоціям взяти взяти над розумом гору, то з будь-якої ситуації можна знайти двері з написом «Вихід».

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу віщують Льву день, повний приємних новин, подій і навіть сюрпризів, проте парадокс полягає в тому, що Лев навряд чи зуміє гідно це оцінити. Навпаки, не виключено, що він буде без жодного приводу відчувати апатію і невдоволення. Можливо, виною цьому те, що останнім часом в житті Лева відбулося багато подій, і емоції його притупилися. А може, Лев просто втомився. Зірки радять йому здригнутися і піти назустріч всьому хорошому, що йому приготувало життя!

 ДІВА

Сьогодні у Діви обіцяють прокинутися неабиякі організаторські здібності. Начальство може сміливо довірити їй якусь командирську ділянку робіт: керівництво відділом, організацію заходу або новий проект. Удома ж Діва, швидше за все, сама придумає, як зробити так, щоб ніхто навколо не нудьгував. Можливо, в її уявленні відсутність нудьги – це генеральне прибирання силами всіх членів сім’ї, а може дружня вечірка або похід всією сім’єю в кіно – тут вже як пощастить.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терезам не варто навіть намагатися втілювати свої плани в життя – особливо ті, від яких багато що залежить. Якщо ж Терези не дослухаються цієї поради, їм доведеться приготуватися до того, що якісь їхні починання застрягнуть на півдорозі або дадуть збій, а якісь і зовсім зазнають поразки. Відмінною рисою дня є те, що будь-які починання Терезів принесуть їм в кращому випадку масу турбот. То чи не краще день почекати? Чи варто так поспішати?

СКОРПІОН

Сьогодні у Скорпіона є шанс щось виправити. Може йтися про давні проблеми Скорпіона, до яких він не міг підступитися, або про несподівані події, які Скорпіон зможе направити в потрібне йому русло. Навіть якщо обставини будуть складатися проти нього, зірки гороскопу обіцяють, що Скорпіон зуміє знайти в цьому свої плюси і вигоди. Песиміст бачить небезпеку в кожній можливості, а оптиміст – можливість в кожній небезпеки. Нині запас спритності і оптимізму Скорпіона допоможе йому в цьому переконатися!

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Стрільцю зайнятися своїми фінансами. День наділяє його логічністю і уважністю, завдяки чому для Стрільцю не важко спланувати свій бюджет або знайти помилку в розрахунках. Крім того, аналітичні здібності підкажуть Стрільцю, куди вигідно вкласти вільні гроші і як збільшити свій капітал. Стрільцеві варто скористатися тим, що практично будь-які його плани і дії, пов’язані з грошима (крім ризикованих і необдуманих) обіцяють виявитися успішними.

КОЗЕРІГ

Сьогодні в житті Козерога немає місця трьом речам: бездумному «авось», інтуїції і сліпому везінню – вони здатні сильно його підвести. Розраховувати на «вдалий збіг обставин» і «фарт» для Козерога також не продуктивно, як і чекати у штормового моря погоди. Так що якщо Козеріг нині налаштований досягти успіху, йому доведеться логічно прораховувати кожен свій крок і діяти тільки напевно. В іншому випадку не виключені прикрі непорозуміння.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні емоції Водолія обіцяють бути дуже сильними, але при цьому вони будуть перебувати в рівновазі. Таке поєднання дозволить Водолію тонко відчувати і розуміти все, що відбувається навколо. Настрій оточуючих, мотиви їх вчинків і навіть деякі їх думки не будуть для Водолія особливою таємницею. Його проникливість може межувати з телепатією! Зірки гороскопу радять використовувати це для того, щоб проникнути в суть важливої для нього ситуації.

РИБИ

Сьогодні Рибам не варто довіряти оточуючим – вони можуть вільно чи мимоволі їх підвести. Особливо це стосується незнайомців, а також людей з їх далекого кола: товаришів по службі, знайомих, сусідів. Можливо, уважно оглянувшись навколо, Риби раптом збагнуть, що хтось навмисно їм шкодить, розпускає плітки або плете інтриги за спиною. А може, Рибам завдадуть іншої шкоди: вилають в метро, ​​обрахують в магазині. Щоб подібного не сталося, ключем до успіху для них є пильність. І цього цілком достатньо, адже хто попереджений, той не беззбройний.

zakarpatpost.net