Закарпатський астролог розповів, чи існує знак самотності

Усім нам хочеться. Аби поруч був хтось, із ким можна поговорити. Не завжди це партнер,але бодай добрий друг потрібен усім.

Тож як знаки Зодіаку реагують на самотність і чи існує знак самотності? Про закарпатська газета «НЕДІЛЯ» попросила розповісти закарпатського астролога Андрона ВАКАРОВА.

 >>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

«Знак самотності справді існує. Він є поєднанням різних дат, факторів, скажімо, має значення число життєвої дороги та багато допоміжних чинників, зазначив він. – Але все глибоко індивідуально і потрібні точні розрахунки для кожної людини особисто. Тому узагальнювати не можна.

Та все ж самотність дуже не люблять Близнюки та Терези, їм завжди потрібні компанії і співбесідники. А от Раки почуваються на самоті комфортно, але для них важлива родина, тому від  повної ізольованості вони бояться. Не люблять самотність і Леви, але це рідко коли їм загрожує.

Найбільш схильні до самотності Діви. Саме серед них найбільше одиноких людей.

А от найлегше самотність переносить Скорпіон, але на самоті він опиняється вкрай рідко.

Щодо Стрільця – то самотність є найбільшим їхнім страхом. Це  ж можна сказати і про Риб та Тельця. Овен один взагалі почувається хворим і може впадати в депресії.

Козеріг не любить самотності, але нормально її переносить.

Володій всупереч загальновідомій думці про те, що йому подобається бути одному, у глибинні дужі від самотності боїться, хоч нікому це й не показує.

zakarpatpost.net