Відомий закарпатець розповів, коли насправді потрібно починати моржувати

Богдан Дикий – керівник обласної організації здорового способу життя, реабілітації та оздоровлення «Закарпатський морж» поділився з читачами закарпатської газети  «НЕДІЛЯ» досвідом про те, коли потрібно починати моржувати.

Із перших чисел зими до 5-10 лютого. То стабільний період зими й існує менше всього ризиків захворювань на ГРВІ. Від холодної води змінюється організму переходить у зовсім інший режим. Перший тиждень потрібно бути пильним, адже імунітет трішки послаблюється, особливо у тих, у кого є серйозні хронічні недуги. Проте не можна зупинятися.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

А що вважаєте здоровим способом життя?

Кажуть: «У здоровому тілі здоровий дух». Це не так. При здоровому дусі є здорове тіло. Нами керує дух. Людина лінується робити гімнастику, не хоче заходити в річку. Це – дух слабий! Треба вміти керувати своїм тілом.

Коли раніше люди жили у гармонії з природою було менше хворих. Тепер же, коли пішла індустріалізація, відбувся збій ритмів. Суспільство перебудувалося, але життя потрібно знову приводити до гармонії. І треба прийти всім до єдиного календаря.

zakarpatpost.net