Головний закарпатський морж вважає, що вода свята не тільки на Водохреща, але й влітку

За словами керівника обласної організації здорового способу життя, реабілітації та оздоровлення «Закарпатський морж», кандидата наук, доцента Ужгородського національного університету Богдана Дикого, вода наділена особливими якостями завжди.

«Вода свята не тільки взимку, але й влітку, – розповідає закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» він. – Але 6 січня найсильніша гравітаційна взаємодія між Землею і сонцем. Це й є правильне Водохреща. Хоча триває цей період 20 днів, тому ми 19 січня його ще захоплюємо. Дивує інше.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Коли людині щось розповідаєш, вона боїться, що від пірнання застудиться, захворіє, а коли починається модний тепер релігійний психоз – страх чомусь зникає. Тож краяни масово йдуть на річку, пірнають, виходять на берег і розуміють, що з ними нічого не трапилося. Значить,нічого не буде й якщо так робити щодня. Це – бар’єр зняття страху.

Також закарпатський морж  переконує, що в природі існують різніцикли, що діють на всіх нас.

«Я перевів життя людського організму до календарного сонячного циклу. Крім того, є й місячний. Але це вже надзвичайно тонкі речі. Вони є в моїх наукових працях», – запевняє пан Богдан. – Хоча зараз я кандидат наук з фізичної реабілітації. Це мій другий напрямок, перший був радіоінженерія (за фахом я кібернетик).

Тепер пишу докторську дисертацію. Тож і зараз розумію, що поступив я правильно, навчившись моржувати, перепробувавши, до речі, різні системи, у тому числі Івановську, й переконався, що то все перенавантаження для організму, у всьому треба дотримуватися міри. Зацікавився й пірамідологією, розібрався з торсійними полями і порозумів, що треба міняти всю ідеологію в медицині. Але в той час вступити на медфак не міг, бо треба було годувати родину, у мене росли двоє дітей. Кажуть: «У здоровому тілі здоровий дух». Це не так. При здоровому дусі є здорове тіло. Нами керує дух. Людина лінується робити гімнастику, не хоче заходити в річку. Це – дух слабий! Треба вміти керувати своїм тілом.  Коли раніше люди жили у гармонії з природою було менше хворих. Тепер же, коли пішла індустріалізація, відбувся збій ритмів. Суспільство перебудувалося, але життя потрібно знову приводити до гармонії. І треба прийти всім до єдиного календаря».

zakarpatpost.net