Гороскоп на 21 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні гороскоп таїть в собі підступ: день обіцяє бути насичений відкриттями і осяннями, однак при найближчому розгляді всі ці блискучі ідеї можуть виявитися нехай яскравими, але пустушками.

Тому порада нинішнього дня – не поспішайте реалізовувати ідеї, що прийшли в голову. Записуйте думки, щоб оцінити їх пізніше. Якісь із них, можливо, і зможуть принести справжню користь, але від більшості ідей, на жаль, напевно доведеться відмовитися. Крім того, будьте обережнішими з грошима – уникайте вкладень, великих покупок і в магазині стежте за гаманцем.

ОВЕН

Сьогодні Овну доведеться проявити всю можливу жорсткість, щоб оточуючі не навантажили його чимось. Можливо, начальству здасться, що на Овна можна звалити ще один обов’язок або колеги раптом вирішать, що він повинен робити роботу за них. Або Овна притягнуть до суспільно-корисної діяльності; а може, Овен буде сам себе експлуатувати і підганяти! Так чи інакше, нині Овну варто навчитися говорити «ні» (в тому числі і собі самому), заздалегідь запасаючись набором важливих відмов.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Телець може випробувати якусь спокусу. Є ймовірність того, що йому надійде приваблива пропозиція або ж він познайомиться з симпатичним представником протилежної статі. А може, Тельцю доведеться боротися з бажанням зробити щось заборонене – наприклад, з’їсти зайве тістечко, закурити або відповісти «так». Так чи інакше, зірки гороскопу радять Тельцю ретельно зважити всі «за» і «проти» – від його рішення може не залежати нічого. А може – дуже навіть багато.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ситуація може зажадати від Близнюків проявити свої професійні навички в повному обсязі. Може йтися про позаштатну ситуацію, про аврал у справах, про влаштування на роботу, про іспит або про щось ще – головне, що Близнюкам доведеться доводити оточуючим або собі самому свою компетентність в якомусь питанні. Зірки гороскопу підтверджують, що Близнюки володіють потрібним набором знань і умінь, щоб не вдарити в бруд обличчям, так що завдання цілком їм під силу.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  зірки дарують Раку гармонію в душі. Його внутрішній барометр буде показувати «сонячно», і будь-які справи Раку вдаватимуться легко. Цей настрій здатний відбиватися на всіх. Можливо, що якісь питання, які обтяжували Рака, раптом вирішаться самі собою. Крім того, зірки гороскопу віщують йому відмінний день для того, щоб налагодити відносини з оточуючими: при бажанні для Рака йому не важко вразити всіх своєю чарівністю.

ЛЕВ

Сьогодні запорукою успіху для Льва є обережність. День не наділяє його спритністю і швидкістю реакції, необхідними для того, щоб впевнено орієнтуватися в ситуації. Не виключено, що хтось із оточуючих перехопить у Льва ініціативу, скористається його непоінформованістю або навіть піде на обман. Щоб уникнути можливих втрат, Льву необхідно потроїти пильність. І не ставати учасником сумнівних схем, в які навколишні спробують його втягнути.

 ДІВА

Сьогодні гороскоп обіцяє Діві прекрасний день гармонії і любові! Вона може сповна відчути це, навіть якщо у неї немає конкретних приводів для радості. Чиясь посмішка, погляд, натяк здатні підняти Діву на вершини блаженства. Можливо також, що саме нині день подарує самотній Діві приємний романтичний сюрприз або багатообіцяюче знайомство. Якщо ж у Діви є кохана людина, цей день їм просто необхідно провести разом.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні Терезам не варто братися за нові проекти – є шанс, що все піде шкереберть. День підходить для того, щоб присвятити його коханій людині, друзям, блаженному нічогонеробленню або простим радощам життя, на зразок шопінгу і розслаблюючої ванни. А ось все, що стосується роботи і більш-менш трудомістких справ, буде валитися у Терезів з рук і буксувати на найбільш несподіваному місці. Саме тому зірки гороскопу радять Терезам зайнятися тим, що буде виходити у них найкраще: просто жити і радіти життю.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде відмінним оратором: для нього не складе великих труднощів переконати оточуючих у своїй правоті або захопити авантюрною ідеєю. Ентузіазм Скорпіона буде заразливим, і нехай він часом схильний перебільшувати, робити поспішні висновки і приймати бажане за дійсне – що ж? Нині ідеї Скорпіона будуть привабливі саме своєю фантастичністю. Ну а прорахувати всі на калькуляторі «від і до» можна і в який-небудь інший, більш нудний день.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні в голову Стрільця можуть раз у раз приходити цінні ідеї, ось тільки зірки гороскопу не радять намагатися їх здійснити. Яскрава уява буде поєднуватися у нього з практичністю, завдяки чому повітряні замки Стрільця можуть набувати, на перший погляд, цілком житлового вигляду. Пофарбувати стелю в рожевий колір, влаштувати акваріум на всю стіну – ось лише скромний приклад того, які фантастичні плани можуть товпитися у Стрільця в голові. Втім, гнати ці плани від себе теж не варто. Найкраще їх запам’ятати, щоб як слід обміркувати в який-небудь інший день.

КОЗЕРІГ

Сьогодні день Козерога переповнений емоціями! Заплакати або засміятися для нього буде легко, а ще легше – і те й інше з інтервалом в п’ять хвилин. Оточуючим, навіть найближчим людям, буде нелегко витримувати неспокійний настрій Козерога, тим більше, що свої бурхливі емоції він здатний обрушити на їхні голови в найбільш невідповідний момент. Втім, якщо Козеріг візьме себе в руки, сильні емоції можуть стати його зброєю, допомагаючи долати перешкоди і досягати свого.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолію необхідно бути уважнішими в справах, особливо фінансових: можливі помилки. Не виключено, що Водолію не вистачатиме інформації для вирішення якихось питань. Щоб його репутація і гаманець не постраждали, Водолію не слід братися за те, що знаходиться поза його компетенцією: навіть в простих справах він ризикує зайти не в той степ! Втім, цього не станеться, якщо в спірних питаннях Водолій порадиться з професіоналами.

РИБИ

Сьогодні – день, коли Рибам не варто приймати будь-які важливі рішення або робити відповідальні кроки: вони здатні помилятися, приймаючи бажане за дійсне. Ось чому навіть якщо якась ідея здасться Рибам чудовою і вимагає негайного виконання, їм краще кілька днів почекати, пам’ятаючи про те, що зірки гороскопу схиляють їх до необдуманих вчинків. В іншому ж день цілком хороший – Риби можуть спокійно насолоджуватися життям, залишивши важливі рішення до кращих часів.

zakarpatpost.net