В Ужгороді шукатимуть зниклу Принцесу

Справжній подарунок ужгородцям від творців хітових вистав-мюзиклів, які підкорили глядачів європейських країн!
Для справжніх поціновувачів добрих дитячих уявлень, слід від яких назавжди залишається у душі кожної дитини!

Сюжет легендарної казки братів Грімм настільки захоплюючий, що не раз ставав основою для театральних постановок, художніх та мультиплікаційних фільмів, льодових шоу, мюзиклів, купуючи мільйони нових шанувальників.

Романтична красуня Рапунцель не збирається чекати на високій вежі в очікуванні виконання стародавнього пророцтва – появи прекрасного Принца, який визволить її з полону.

Потрапити в місто на свято – ось її мрія і мета. Зла чаклунка, прикидаючись матінкою принцеси, всіляко протистоїть цій доленосному події, адже дівчина володіє магічним даром – чарівної довгою косою.

Коли Рапунцель співає, її волосся здатні загоювати рани і дарувати вічну молодість. Ця фантастична сила і потрібна чаклунці. Але люта чарівниця намагається даремно, адже у Рапунцель є справжні друзі – закоханий в неї Принц, благородні лицарі, лісові звірі, казково веселий Блазень і, звичайно, юні глядачі, яким доведеться чимало постаратися. Адже їх інтерактивна допомога обов’язково знадобиться героям чарівної історії!

Тож, поспішайте зі своїми дітлахами на захоплюючу історію 27 січня об 11-й годині в драмтеатр.

Замовлення та бронювання квитків за телефоном: (066) 319-26-20.

zakarpatpost.net