Якою буде сьогодні, 21 січня, погода на Закарпатті. Що про літо розкаже вітер?

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє. Сніжитиме.

В Ужгороді вночі буде 0, удень – 3 тепла. Вранці очікується сніг, якому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, проте у другій половині дня він повинен припинитися.

У Мукачеві вночі буде 1 морозу, удень – 2 тепла. Хмарна погода протримається у Мукачеві увесь день. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Хусті – вночі буде -3, удень – +1. Уночі можливий сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Іршаві – вночі буде -2, удень – +1. Вночі йтиме сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

У Волівці – -3 уночі і  1 градус морозу вдень. Нічний сніг вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері.

У Сваляві вночі -2, вдень – 0 градусів. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Тячеві нічна температура становитиме -3, денна – 0. Протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

У Перечині – вночі 0, удень – 3 тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується сніг, у другій половині дня – дрібний дощ зі снігом, якому на зміну прийде дрібний сніг.

У Великому Березному – вночі -1, удень – 2 градуси тепла. З самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У Берегові – вночі -2, удень –+2.  Уночі буде сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Виноградові – -1 вночі, удень – 2 тепла. Уночі піде сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У Міжгір’ї – уночі  -4, вдень – 1 морозу. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Рахові буде уночі -6, вдень температура підніметься до -4 градусів. Вночі йтиме сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися.

21 січня вшановується пам’ять Еміліяна, сповідника. Раніше заметілі і бурани цього дня були звичним явищем, про що говорить і прислів’я: “Ємельян, накрути буран”. Стежили цього дня в основному за вітром: якщо на Еміліяна дує з півдня — літо буде грозовим, а якщо день видасться ясним, то слід чекати засушливого літа.

zakarpatpost.net