Гороскоп на 23 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні як ніколи потрібно бути обережнішими зі словами. На жаль, зірки гороскопу не будуть схиляти до стриманості, ну а про те, що таке ввічливість і дипломатичність навколишні і зовсім можуть забути.

У розмовах логіка піде на другий план, а на перше місце вийдуть емоції. Якщо ви хочете переконати своїх опонентів, забудьте про цифри: яскраві образи і влучні метафори досягнуть мети набагато швидше. І ще один момент: нині непрощенна недбалість в зачісці і в одязі. Правильно обраний стиль в цей день – половина успіху.

ОВЕН

Сьогодні Овнам варто бути ощадливішими, роздати борги і не шукати легких шляхів для отримання грошей. Намагайтеся тримати себе в тих рамках, які існують на сьогоднішній день. У роботі потрібно вести себе відповідально, щоб не порушити трудовий договір. У плані здоров’я Овна нічого серйозного не загрожує, але режиму харчування потрібно дотримуватися.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні Тельцю можна сміливо ставити перед собою будь-які цілі, якщо вони направлені в добре русло. Головне, щоб ви порівняти бажання зі своїми можливостями, щоб уникнути розчарувань.

Завдяки природній чарівливості і впевненості, Телець зможе завоювати симпатію в оточуючих. Особливо, у протилежної статі.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюкам треба прораховувати кожну дрібницю, за яку вони візьмуться. Інакше, помилок буде більше, ніж перемог. Розвивайтесь духовно, відвідайте культурні заходи і сходіть в храм. Можна покаятися в тому, що зробили в минулому. Можливий обман з боку давнього друга, в якому Близнюки завжди були впевнені більше, ніж у собі.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  Рак буде жити за сценарієм, що навряд чи сподобається його друзям і родичам. Вони звинуватять вас у лестощах і користі, що вже ні в які рамки не лізе. Контролюючи свої емоції, Рак зможе вберегти відносини з коханою людиною від сварки. Вечір вдалий для далекої поїздки і посиденьок, що додасть сил і настрою на весь тиждень.

ЛЕВ

Сьогодні у Льва буде напружений день, тому нічого глобального планувати не слід. Врахуйте, що ви здатні на багато що, але захистіть себе від махінацій і спокус. Можливі пристрасні зізнання в любові з боку людини, з якою ви разом працюєте. Льву краще прислухатися до поради одного, а не частих ударів серця.

 ДІВА

Сьогодні Діва буде сповнена ідей та новаторських пропозицій. Якщо їх підтримає шеф, то можете не сумніватися у своєму успіху і отриманні премії. Цікава зустріч очікує Діву, яка давно мріяла про міцні дружні стосунки. Хоча немає гарантії, що банальне знайомство не переросте в любов. Можливі труднощі в отриманні грошей.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні гороскоп не обіцяє Терезам урівноваженості і гармонії, але і серйозних ускладнень в роботі не очікується. Все буде іти рівно, що теж дратує і не дає надії на перспективи. Відмінний день для придбань для дому і дачі, а також ремонту машини та перепланування. Від побачення з новим коханим Терезам краще відмовитися. Життя відкриє перед Терезами нові можливості і нові двері.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону буде соромно за свою поведінку, що вже добра ознака. Ви самі нагородили стільки справ, що тепер перебуваєте в жаху. Постарайтеся все залагодити до полудня, щоб більше не повертатися до цього питання. З родичами Скорпіону потрібно знайти компроміс, щоб не звертатися до юриста за консультацією.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні гороскоп не гарантує Стрільцеві щастя в особистому житті, але симпатії з боку шанувальників будуть бурхливими. Якщо ви уважно придивитеся до деяких з них, то є шанс створити серйозні і щирі стосунки. Фінансові втрати і махінації Стрільцеві не загрожують, але вкладати гроші без попереднього підрахунку, не слід.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козерогові можна робити все, що він захоче, але в розумних межах. Якщо натворите помилок, то їх доведеться виправляти до кінця зими. В любовній сфері у Козерога все за розпорядком – побачення, ілюзії, сподівання. Ви так захоплені кар’єрою, що забуваєте про людину, яка готова заради вас кинути все – роботу, дім та країну.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні гороскоп не радить Водолію брати на себе відповідальність за роботу молодого колеги. Напевно, шеф причепиться до вас, а також знизить зарплату за недбалість. В особистому житті самотність вам не загрожує, а от конфлікти з обранцем почнуться вже з ранку. Водоліям слід бути стриманими і м’якими, щоб налагодити стосунки. Вечір подарує масу вражень.

РИБИ

Сьогодні Рибам краще залишитися вдома і зайнятися побутовими справами. Інакше, ви і роботу не встигнете зробити, і з начальством посваритесь. Талановиті натури можуть домогтися визнання за кордоном, а також вийти на новий рівень успіху. Ввечері у Риб можуть з’явитися проблеми зі здоров’ям. Акцент зробіть на роботі печінки і серця.

zakarpatpost.net