Якою буде сьогодні, 24 січня, погода на Закарпатті. Чи весна буде затяжною?

Сьогодні на Закарпатті буде холодно, місцями сніжитиме.

В Ужгороді вночі буде -6, удень – 1 тепла. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Усю другу половину дня йтиме дрібний сніг.

У Мукачеві вночі буде 7 морозу, удень – 1 тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Усю другу половину дня йтиме дрібний сніг.

У Хусті – вночі буде -9, удень – 0. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Іршаві – вночі буде -9, удень – 0. Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Волівці – -6 уночі і  -3 градуси удень. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Сваляві вночі -8, вдень – 2 градуси морозу. Вдень було хмарно, але вечері спостерігається ясна погода. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -5, денна – +1. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -6, денна – +1. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень і ввечері буде йти дрібний сніг.

У Великому Березному – вночі -8, удень – +1 градус. Протягом усього дня погода буде похмурою. Удень очікується сніг, проте до вечора він повинен послабшати.

У Берегові – вночі -4, удень –+1.  Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Виноградові – -4 вночі, удень – 1 тепла. Незважаючи на те, що вранці небо було вкрите хмарами, день та вечір – ясні та безхмарні. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -10, вдень – 4 морозу. Пр.отягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний сніг.

У Рахові буде уночі -14, вдень температура підніметься до -7 градусів. Перша половина дня буде ясною, а після обіду з’являться хмари. Без опадів.

24 січня відзначається день пам’яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався “Феодосієве тепло”. Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: “Бійся весни у січні”, хоча тепла погода передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.

zakarpatpost.net