Гороскоп на 26 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні гороскоп ідеально підходить для творчості, наукової роботи і будь-яких самостійних проектів.

Розумова діяльність у вас буде на висоті, але при цьому може виникнути тяга до самоти. Якщо ж уникнути тісного спілкування з оточуючими не вдасться, можливі конфлікти в будь-яких сферах, пов’язані з уявним або реальним обмеженням прав і свобод. Щоб цього не сталося, сьогодні не треба бути спонтанним.

ОВЕН

Не давайте самі ніяких обіцянок і не дуже вірте на слово оточуючим. Не займайтеся тим, про що ви маєте туманне уявлення. А також не відвідуйте місць, де можете потрапити під чийсь вплив. Якщо будете дотримуватися рекомендацій, то день повинен скластися сприятливо.

ТІЛЕЦЬ

Досить несприятливий день, пов’язаний з виникненням несподіваних проблем, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість. Уникайте суперечок, докорів і конфліктів з людьми, яких ви любите.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно приділяти більше уваги і турботи своїм близьким. Зараз ви можете будь-як образити або принизити їхні інтереси. Будьте уважні не тільки до людей, але і до фінансів. Чи не потрапляйте в кабалу, взявши довгостроковий і економічно невиправданий кредит, а також самі не давайте в борг.

РАК

У професійній сфері ніяких серйозних змін не передбачається. Краще зайнятися тим, що дається вам без особливих зусиль. У цей день будьте обережними в усьому, що робите і говорите. Постарайтеся уникати спілкування з тими, чию силу відчуваєте, причому негативного характеру.

ЛЕВ

Розслаблятися вам не доведеться, інакше ризикуєте втратити свої позиції на діловому фронті. Через неприємності на роботі може виникнути емоційний дискомфорт. Якщо ви не відрізняєтеся богатирським здоров’ям, то в цей день ваші сили можуть бути досить слабкими.

 ДІВА

Сьогодні вам буде потрібна допомога колег або знайомих, і ви обов’язково її отримаєте. Найбільш перспективними представляться справи, пов’язані з переговорами та укладенням угод. Також день сприятливий для всього, що має відношення до справ любовних. Не виключені нові багатообіцяючі знайомства.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

ТЕРЕЗИ

Дуже багато чого з того, що ви запланували на цей день, не судилося збутися. Обставини будуть ставити перед вами перешкоди, а у вас не вистачить витримки і терпіння, щоб їх подолати. Не зовсім вдалим чином справи можуть складатися на особистому фронті. Уникайте з’ясування відносин з коханою людиною. Зараз для цього не найкращий час.

СКОРПІОН

Зараз вам може прийти думка, що якщо трохи схитрувати зі своїм начальством, то у вас з’являться будь-які привілеї. Але не варто спокушатися на цей рахунок. А якщо любовні стосунки не стосуються професійної сфери (якщо це не службовий роман), то тут вас чекають тільки радісні хвилини.

СТРІЛЕЦЬ

Не майте справ з людьми, які прийдуть з пропозиціями заробити нечесним шляхом. Авантюрні заходи принесуть вам результат, абсолютно протилежний очікуваному. Зате день може піднести приємні подарунки в питаннях, що стосуються сфери піднесених почуттів.

КОЗЕРІГ

Може постати чимало запитань щодо роботи, з якими доведеться справлятися самотужки. Не гарячкуйте і не приймайте поспішних рішень. У цей день нікому не хваліться своїми успіхами, досягненнями, новими знайомими і навіть покупками. Ви можете зіткнутися з чорною заздрістю, яка послабить вашу енергетику.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні у вас буде виходити буквально все, за що ні візьметеся. Ви будете дуже цим задоволені, і ваш гарний настрій передасться оточуючим. Якщо плануєте пройтися по магазинах, то або не беріть з собою великих сум, або візьміть людину, яка зуміє утримати вас від нераціональної витрати коштів. Зараз не оформляйте довгострокові кредити – час для цього не дуже вдалий.

РИБИ

Сьогодні ваш язик може стати вам як другом, так і ворогом. Все буде залежати від того, як ви поведете себе при спілкуванні з оточуючими. Зараз потрібно більше слухати і менше висловлювати свою думку. Пам’ятайте, мовчання – золото. Ви розчарувалися в близькій людині? Даремно. Принаймні, у вас є можливість поліпшити свої позиції на любовному фронті.

zakarpatpost.net