Якою буде сьогодні, 26 січня, погода на Закарпатті. Що про морози можна дізнатись від кішки?

Сьогодні на Закарпатті потепліє, але очікується хмарна погода.

В Ужгороді вночі буде -1, удень – 4 тепла. З самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У Мукачеві вночі буде 3 морозу, удень – 6 тепла. Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

У Хусті – вночі буде -6, удень – +5. Вранці небо буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

У Іршаві – вночі буде -5, удень – +5. Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

У Волівці – -6 уночі і  +3 градуси удень. Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.

У Сваляві вночі -7, вдень – +4 градуси. Погода буде ясною, тільки ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна – +9. Увесь день триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -1, денна – +4. Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -4, удень – +5 градусів. З самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У Берегові – вночі -2, удень –+6.  Увесь день триматиметься ясна погода, а ввечері на небі з’являться хмари. Без опадів.

У Виноградові – -3 вночі, удень – 7 тепла. Увесь день небо буде ясним, але ввечері, можливо, погода зміниться на хмарну. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -6, вдень – +3. Вранці небо буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

У Рахові буде уночі -5, вдень температура підніметься до – +1 градуса. Вранці небо буде ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його затягнуть хмари. Без опадів.

26 січня вшановується пам’ять преподобного Яреми, затворника. Погоду цього дня визначали за місяцем: якщо навколо нього було туманне коло, очікували заметіль. Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду. Якщо ліс тріщить — мороз буде стояти довго, якщо ліс шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо на Яреми киця мордочку ховає — бути морозу; собака лежить, звернувшись — на холод, витягнулася — на тепло.

zakarpatpost.net