Гороскоп на 27 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні зірки гороскопу припускають підвищену енергійність і цілеспрямованість, але разом з тим мало схиляють до раціональному розподілу ресурсів.

Простіше кажучи, в такий день великий ризик витратити надто багато енергії на досягнення якої-небудь мети, так що на інші справи може вже не залишитися ні сил, ні бажання. Тому, перш ніж надриватися, подумайте, а чи так важлива поставлена ​​мета? Може краще буде її відкласти на потім? Ну і головне: беручись сьогодні за якусь справу, вам дуже не завадить спокійно зважити і обміркувати, чи не переоцінюєте ви свої сили?

ОВЕН

Сьогодні не будуйте на день  серйозних планів, не давайте обіцянок своїм діловим партнерам, а також не беріть кредити, оскільки обставини можуть складатися не надто сприятливим чином. Не ігноруйте поради і настанови більш досвідчених людей.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні ви повинні проявити себе хорошим стратегом. Не стійте вперто на своєму, але і не дозволяйте жорстко собою керувати. Остерігайтеся змішувати особисті і ділові відносини. Якщо ви керуєте транспортним засобом, то будьте особливо уважними та обережними за кермом.

БЛИЗНЮКИ

Гарний час для того, щоб вирішувати проблеми, які стосуються вашого способу життя, здоров’я, харчування. Це сприятливий для всякої кропіткої роботи час, що вимагає підвищеної уваги і терпіння.

РАК

Ви зможете здійснити багато що із задуманого. Але якщо відчуєте, що десь не все гладко виходить, не йдіть напролом. Силою ви навряд чи досягнете результату. Вдалий час для нових романтичних знайомств. А якщо у вас вже є друга половинка, то день подарує чимало приємних годин від спілкування один з одним.

ЛЕВ

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Ваша голова буде сповнена свіжих ідей і цікавих рішень. Хоча злегка зіпсувати настрій може небажання керівництва оцінити вас за заслугами. Тому свій потенціал потрібно реалізовувати там, де вас дійсно зрозуміють і схвалять.

 ДІВА

Не приймайте дари від людей, які нав’язливо шукають вашого товариства, але не входять в число ваших друзів або родичів. Людина може подумати, що, приймаючи від неї подарунки, ви стаєте їй зобов’язаними. А в деяких випадках речі можуть бути «заряджені» певною інформацією, скоріше за все, негативною.

ТЕРЕЗИ

На даному етапі вас можуть підстерігати різного роду спокуси, часом досить серйозні. Але якщо ви все обдумаєте, то навряд чи потрапите в мережі зваблювання і обману. Намагайтеся дотримуватися дистанції з оточуючими і не приймати все сказане на віру. Не бійтеся здатися занадто холодними і раціональними.

СКОРПІОН

Зараз вам просто протипоказано сидіти склавши руки. Ви можете досягти успіху як в роботі, так і в інших областях своєї діяльності. На вас чекають приємні зустрічі або нове романтичне захоплення. Уникайте конфліктів з оточуючими людьми.

СТРІЛЕЦЬ

Цей день може виявитися для вас досить суперечливим. З одного боку, ви будете досить активні і сповнені бажання домогтися результатів, але з іншого, пропозиції, що надходять можуть виявитися не такими райдужними, якими їх будуть вам представляти.

КОЗЕРІГ

Сьогодні день пройде для вас в рівному і спокійному темпі. Ви можете розслабитися і зайнятися тим, що вам найбільше до душі. Але при цьому постарайтеся не брати на себе зайвої відповідальності. У фінансовому відношенні потрібно проявити обачність.

ВОДОЛІЙ

Зараз ви можете проявити себе хорошим стратегом і переконати в своїй правоті практично будь-кого, якщо в цьому буде потреба. Багато що вам буде даватися набагато легше, ніж іншим людям. Якщо плануєте зробити будь-які придбання, то краще не відкладати подібні справи в довгий ящик.

РИБИ

Сьогодні у Риб сприятливий день як для професійної діяльності, так і для особистих стосунків. Зараз дуже вдалий час для того, щоб відносини з коханим (або коханою) підняти на новий, більш високий щабель. А для одиноких людей, можливо, з’явиться шанс познайомитися з близькою за духом людиною.

zakarpatpost.net