Якою буде сьогодні, 27 січня, погода на Закарпатті. Що накаркає ворона?

Сьогодні на Закарпатті буде холодно, сонячно.

В Ужгороді вночі буде -1, удень – 4 тепла. Хмари, що вкривали небо вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Без опадів.

У Мукачеві вночі буде 2 морозу, удень – 5 тепла. Ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Хусті – вночі буде -3, удень – +7. Похмура погода буде триматися не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів.

У Іршаві – вночі буде -2, удень – +6. Похмура погода проясниться тільки ввечері. Без опадів.

У Волівці – -4 уночі і  +3 градуси удень. Похмура погода у другій половині дня відступить, але вже ввечері небо знову затягнеться хмарами. Без опадів.

У Сваляві вночі -2, вдень – +3 градуси. Хмари будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме 0 градусів , денна – +8. Ранок та день у будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -1, денна – +4. На зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -1, удень – +5 градусів. День та вечір будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів.

У Берегові – вночі -3, удень –+6.  Хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

У Виноградові – -3 вночі, удень – 7 тепла. Похмура погода буде триматися не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -4, вдень – 3 тепла. Хмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів.

У Рахові буде уночі -2, вдень температура підніметься до  +2 градусів. До самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів.

27 січня відзначається пам’ять преподобних Ісаї, Сави, Мойсея. У давнину помітили, якщо в ніч на 27 січня на небі багато зірок, то незабаром буде тепло і сніжно; якщо ж зірок небагато, то буде негода і хуртовина. Білі хмари цього дня обіцяли мороз. Якщо зранку ворона розкаркалась, то слід чекати на заметіль. А якщо півні зрання закричали у морозний день, то холод скоро відступить.

zakarpatpost.net