Гороскоп на тиждень. 29 січня – 4 лютого 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень пройде у стані емоційної піднесеності.  Однак нарешті час взятись за роботу.

Протягом січня ви добре відпочили, тож сміливо беріться за реалізацію будь-яких проектів. На любовному фронті можливі як бурхливі пристрасті, так і гарячі суперечки, отже притримайте емоції при собі. Будьте тактовними на вас чекає незабутній тиждень. У плані здоров’я можливі застуди, тому одягайтеся тепліше.

ОВЕН

Овнів завалять цікавими і вигідними пропозиціями – пам’ятайте народну мудрість: не все золото, що сяє і блищить, і не купуйтеся на красиві обіцянки. Професійна сфера принесе сюрпризи в перший лютневий день – ви відкриєте в собі нові творчі таланти, і це неодмінно помітить ваше керівництво. Не соромтеся вимагати гідної оплати за свою працю – гроші знадобляться вам на вихідні. У суботу намічається сімейно-дружній захід – зірки впевнені, що пікнік вдасться на славу. А закохані представники знаку, нарешті, зважаться на відверту розмову з обранцем.

ТІЛЕЦЬ

У багатьох людей склалося враження, що Тельці перетворилися в роботів – у вашій добі по 30 годин, і ви взагалі забули про відпочинок. Зірки радять заспокоїтися, і визначитися з цілми. Спробуйте змінити звички, влаштуйте вихідний серед тижня. Займіться спокійними домашніми справами, полежіть на дивані, і поспілкуйтеся з рідними. У четвер покращиться фінансова ситуація – влаштуйте шопінг, і потратьте гроші в компанії приятелів і домочадців. Романтики в цей зимовий тиждень буде мало – шанувальники просто не можуть наздогнати стрімких Тельців.

БЛИЗНЮКИ

Від себе, як відомо, не втечеш, але ви спробуйте. Багатьом Близнюкам вдасться вирватися з сірих буднів і поміняти картинку перед очима. Але в середу в подорож краще не вирушати – спробуйте купити квитки на вівторок, або на четвер. Подарунки в сфері любовних відносин вас чекають в суботу – на горизонті з’являться нові шанувальники. Скористайтеся підказками інтуїції, і ви неодмінно зробите правильний вибір. Якщо не довіряєте внутрішнього голосу, порадьтеся з родичами – вони іноді таке видадуть.

РАК

Тиждень буде багатим на цікаві події. Раків чекають сюрпризи в професійній сфері, можливо, з вами захочуть поспілкуватися впливові персони. У фінансових справах Раки відчують приємні зміни – комусь із вас віддадуть давній боржок, а деяким запропонують вигідну співпрацю. Намагайтеся не залишати без уваги особисте життя – в останній січневий день на любовному фронті очікується справжній переполох, і від такої кількості шанувальників голова піде обертом.

ЛЕВ

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Левам доведеться засукати рукави – зірки наворожили стільки справ, що мало не здасться. Але очі бояться, а руки роблять – намагайтеся не відступати перед труднощами, і пам’ятайте, що всі проблеми тимчасові. Однак в середині тижня бажано влаштувати маленький вихідний. Сфера любовних відносин особливих сюрпризів не принесе, і Леви, нарешті, спокійно розберуться в своєму особистому житті, і навчаться відокремлювати головне від другорядного. Грошові питання вирішаться у вихідні.

ДІВА

Дівам пора записатися на курси компромісу – аж надто різко ви реагуєте на критику оточуючих. На вівторок і середу зірки пророкують ділові поїздки і відрядження, а в четвер Дівам бажано знайти час для сімейних посиденьок. В любовній сфері все напрочуд гладко і тихо – шанувальники перестануть сперечатися, і будуть підтримувати всі ваші ідеї. Намагайтеся не використовувати свою чарівність в корисливих цілях, і іноді йдіть на поступки. Фінансова ситуація буде стабільною.

ТЕРЕЗИ

Фортуна заграє з Терезами. Користуйтеся можливостями, що відкрилися, і кінець січня і початок лютого стануть яскравими та незабутніми. Колективна діяльність буде успішною, але Терези, які працюють поодинці, теж не залишаться без приємних сюрпризів. Особисте життя порадує стабільністю, проте в середу доведеться похвилюватися – стосунки з коханими можуть стати напруженими. У п’ятницю зірки обіцяють неймовірне грошове везіння.

СКОРПІОН

Ви зможете реалізувати творчі плани, і приступити до роботи над проектом, який давно виношували в уяві. У сумнівні угоди краще не вплутуватися – бізнес зараз не ваш коник. А ось налагодити стосунки з родичами, і помиритися з шанувальниками Скорпіони зможуть без особливих зусиль. Головне, поставити мету, а далі все піде як по маслу. У вихідні вітаються прогулянки на свіжому повітрі – зима в розпалі, і на природі тільки вас і не вистачає.

СТРІЛЕЦЬ

Не намагайтеся виправдати своє небажання займатися справами – краще позбудьтеся від ліні, і скоріше беріться за роботу. Але і перепрацьовувати не потрібно, знайдіть золоту середину. У п’ятницю Стрільці зможуть здійснити бажання, що стосуються будинку – ви, нарешті, перетворите свою квартиру в затишне гніздечко, і зможете прийняти гостей. Для любовних пригод бажано вибрати нейтральну територію – нехай голова болить у ваших шанувальників, а ви знайдіть час для себе.

КОЗЕРІГ

Зірки обіцяють, що у деяких із вас з’являться підопічні – не скупіться, діліться досвідом зі стажерами. У середині тижня очікуються фінансові бонуси – намагайтеся грамотно розпорядитися «випадковими» грошима, і не витрачайте кошти на розваги. На любовному фронті обстановка загостриться, особливо «весело» буде в понеділок – намагайтеся поступатися, не переходьте на особистості, і вчіться прислухатися до бажань партнера.

ВОДОЛІЙ

Пам’ятайте про те, що ваші інтереси повинні стояти на першому місці – з таким настроєм всі проблеми січнево-лютневого періоду будуть вирішуватися швидко, і ефективно. Але не відмовляйте в допомозі друзям і колегам – ваші поради безцінні. У понеділок постарайтеся розібратися з фінансовими і майновими питаннями. Четвер для грошових справ не підходить, зате в перший день лютого Водоліїв чекає цікава зустріч, яка принесе фінансові бонуси в майбутньому.

РИБИ

Будьте на позитиві, і не звертайте уваги на сторонні перешкоди – підступи конкурентів або заздрість колег. Фінансова ситуація почне поліпшуватися в середу, але в день місячного затемнення Рибам бажано відмовитися від угод і важливих контрактів, є ймовірність, що процес розтягнеться на невизначений термін. А ось четвер хороший для вирішення будь-яких проблем. Сфера сім’ї здивує і порадує – в п’ятницю до Риб можуть нагрянути неочікувані гості.

zakarpatpost.net