Якою буде сьогодні, 28 січня, погода на Закарпатті. Що небо розкаже про мороз та відлигу?

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє

В Ужгороді вночі буде 2, удень – 6 тепла. Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Мукачеві вночі буде 3 градуси тепла, удень – 5. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Хусті – вночі буде +2, удень – +4. Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Іршаві – вночі буде +2, удень – +5. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ.

У Волівці – -1 уночі і  +1 градус удень. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дрібний сніг, який ввечері перейде у дрібний дощ зі снігом.

У Сваляві вночі 0,вдень – +2. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна – +2. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +2, денна – +6. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері очікується дрібний дощ.

У Великому Березному – вночі 0, удень – +3 градуси.  Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Удень йтиме дрібний дощ зі снігом, якому ввечері на зміну прийде дрібний дощ.

У Берегові – вночі +2, удень –+7.  Протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів.

У Виноградові – +1 вночі, удень – 6 тепла. Весь день буде хмарним. Ввечері, можливо, пройде дрібний дощ.

У Міжгір’ї – уночі  -2, вдень – 0 градусів. Хмарна погода протримається увесь день. Увесь день йтиме дрібний сніг, який до вечора може посилитися.

У Рахові буде уночі -2, вдень температура підніметься до 0 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сніг, який до вечора може посилитися.

28 січня вшановується пам’ять преподобного Павла Тивейського та Іоанна Кущника. Колись була така приказка: “Петро-Павло дня добавив”, що вказувало на збільшення світлової частини дня. Наші предки, щоб дізнатись погоду, спостерігали за небом. Якщо зірки сильно блищать, то бути морозу, а якщо вони тьмяні, то буде тепло. Якщо з півночі приходили хмари, то відлиги не чекали. Сніговий буран вдень на Павла передвіщав міцний мороз вночі.

zakarpatpost.net