Якою буде сьогодні, 30 січня, погода на Закарпатті. Чи можна вірити зимовому теплу?

Сьогодні на Закарпатті буде досить тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +2, удень – 6 тепла. Майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -1, удень – +7. Погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Вранці піде дрібний дощ. Вдень та ввечері – без опадів.

У Волівці – -4 уночі і  +2 градуси удень. Вночі очікується дрібний дощ, якому вранці на зміну прийде дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Сваляві -1 уночі і  +4 градуси удень. Ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Вночі очікується дрібний дощ, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Тячеві нічна температура становитиме -1, денна – +7. Погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Вранці піде дрібний дощ. Вдень та ввечері – без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме +2, денна – +6.  Похмура погода буде триматися не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, але незабаром він повинен припинитися. Вдень та ввечері опадів не передбачається.

У Великому Березному – вночі -1, удень – +4 градуси. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці очікується дрібний дощ.

У Берегові та Виноградові – вночі -1, удень –+9.  Удень ненадовго небо стане ясним, але вже ближче до вечора його знову окупують хмари. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -4, вдень – +2 градуси. Ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Нічний дощ вранці зміниться мокрим снігом, який йтиме до середини дня.

У Рахові буде уночі -5, вдень температура підніметься до +1 градуса. Вночі очікується дощ. Вранці – сильний дощ зі снігом, який у другій половині дня зміниться снігом. Опади припиняться тільки ближче до вечора.

30 січня вшановується пам’ять преподобного Антонія Великого. Колись цей день називали Антон Перезимній — саме 30 січня вважалося серединою зими. Цього дня часто бували відлиги, а вслід за ними наступали сильні морози. Звідси і прикмета, що зимовому теплу вірити не можна: “Перезимник дасть надію, тепло, а потім обдурить — все морозом скрутить”. Якщо на Антонія небо заволочувалось хмарами, очікували заметіль

zakarpatpost.net