Гороскоп на 1 лютого 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні зірки гороскопу на перше місце ставлять такі якості, як чіткість, конкретність і прагматизм. Беручись за будь-яку справу, подумайте про те, чи потрібна вона вам і що ви з цього отримаєте.

А то, може , і братися за неї не варто? Точно також і навколишні в цей день в будь-якому питанні будуть шукати свій інтерес. Спонукати їх на будь-яку дію просто так, з чистого альтруїзму, навряд чи вийде. Тому якщо ви хочете що-небудь організувати, намагайтеся гранично чітко формулювати свою думку: що треба робити, навіщо і яку користь це кому принесе. Інакше ніхто для вас і пальцем не поворухне.

ОВЕН

Гороскоп не рекомендує Овну нервувати і хвилюватися, особливо, якщо проблеми можуть швидко вирішитися. Сенс в тому, що ви гризете нігті і рвете на собі волосся? Краще займіться поточними справами, побутовими питаннями і пошуком підробітку. Непогано прислухатися до дорослих членів сім’ї, якщо Овен сам не може прийняти рішення.

ТІЛЕЦЬ

Тельцю потрібно звертати увагу на все, що матиме велике значення в майбутньому. Не за горами здача іспитів або перекваліфікація, тому ретельно підготуйтеся до цього. Уникайте конфліктів з близькими людьми, щоб не підірвати нервову систему. Увечері до Тельця прийде осяяння того, про що раніше він навіть думати не хотів.

БЛИЗНЮКИ

Гороскоп обіцяє Близнюкам безліч цінної інформації, яка незабаром стане в нагоді в роботі. Краще запишіть її в блокнот або телефон, щоб не забути навіть нюанси. Спілкуйтеся з людьми доброзичливо і без надриву, щоб не посваритися на порожньому місці. Ну, а якщо Близнюки мріють зустріти другу половинку, то не варто вечорами сидіти вдома біля віконця.

РАК

Сьогодні Раку доведеться приймати важливе рішення, від якого залежить багато що в житті. Врахуйте, що допомоги чекати немає від кого, тому ретельно зважте всі нюанси. Невдало складеться ситуація з грошима, якщо ви вклали їх без попереднього підрахунку. Увечері Раку не слід братися за домашні справи, а краще гарненько відпочити.

ЛЕВ

Сьогодні гороскоп рекомендує Леву звернутися за підтримкою в бізнесі до колишніх партнерів. Навіть конкуренти можуть чимось допомогти, якщо ви грамотно вибудуєте розмову. В особистому житті не потрібно сподіватися на Удачу, адже справа стосується почуттів. На грунті ревнощів Лев може накоїти стільки справ, що все зруйнують. Тримайте темперамент в міцних руках.

ДІВА

Сьогодні Діві потрібно з раннього ранку підстрахуватися, щоб ніхто не вторгся в її особистий простір. Інакше, ваші ідеї і плани «розтопчуть» на корню. Можливий службовий роман, який вже давно назрівав і, нарешті, вилився у відносини. Покупки та фінансові авантюри Діві слід скасувати, щоб не опинитися в критичній ситуації.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні гороскоп не рекомендує Терезам забігати далеко вперед, якщо справа дріб’язкова і легко вирішується. Це більше стосується професійних справ, ніж особистих. Змиріться з амбіціями шефа, щоб не потрапити в ранг «слабких». На Терези чекають великі витрати, але шкодувати про гроші не варто. Тим більше, що вони пішли на благі цілі і гідних людей.

 СКОРПІОН

Сьогодні  Скорпіону доведеться «перемолоти» інформацію, яку на нього вихлюпне колега. Якщо щось у ній вас бентежить, то краще перевірте. Плідний день для тих, що оформив кредит, купив путівку на Мальдіви і зайнявся продажем нерухомості. Все у Скорпіона складеться чудово, якщо він не буде відволікатися на дрібниці.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні гороскоп радить Стрільцеві шукати однодумців, щоб успішно реалізувати намічені плани. На легкий прибуток розраховувати не варто, а ось позичити гроші другу – можна і потрібно. В особистій сфері прорахуйте кожен свій крок, щоб не поринути в сумні спогади. Увечері Стрільцеві доведеться займатися лікуванням родича.

КОЗЕРІГ

Сьогодні  Козеріг буде схожий на буркотливого діда, який всіх критикує і нікому не дає спокою. Навіщо вам погана позиція і слава? Краще візьміться за те, що вже давно стоїть у списку справ на першому місці. Інакше залишитеся без роботи. Козерогові допоможе мудра порада друга, а також повноцінний відпочинок. Можна виїхати на природу або сходити в лазню.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні гороскоп обіцяє Водолію чудовий день, коли жодні провокації та авантюри вас не зачеплять. Не відвертайтеся від людей, яким хочеться просто поговорити з вами «по душам». У процесі бесіди Водолій дізнається для себе чимало нового і цінного. Стосунки з шефом і колегами напружені, але вам не слід давати приводу для конфліктів.

РИБИ

Сьогодні Рибам не потрібно з’ясовувати стосунки з людьми, які спочатку не підтримують вашу точку зору. Проведіть цей день у праці, як бджілка. Це дозволить відкрити нові шляхи в бізнесі, творчості та особистій сфері. Від занять спортом Рибам слід утриматися, а ось розумова робота принесе величезну користь.

zakarpatpost.net